Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kaine zoe

ARWEENA, rozumiem. mam o tom celu knihu. aky je dovod tvojej bulimie? u mna je to asi rozvod rodicov a potom sexualne obtazovanie... no, jasne , chcela som schudnut. ale som zavisla na bulimii a neviem ako z toho von.

palinnna

Ja sa tu stale citim ako nova, ale aj ja by som ta rada spoznala,a ty uz patris medzi tie silne a liecie sa, alebo si este stale v tom?

kaine zoe

PALINNA, ahoj. som tu nova, ale rada by som ta poznala. asi chcem mat o vsetkom prehlad...hihi... no, ja som jedna z vas

Arweena

kaine zoe
normalne by som asi tolko nemala..obmedzujem sa v jedle a ked zjem toho vela alebo nieco nezdrave napr.slaninu tak to ide von:(( neschudla som bulimiou tolko, najviac som schudla cez jedny prazdniny ked som jedla len ovocie a zeleninu, tyzden len jablka..skoro ma porazilo:)alebo tukozrutsku polievku..uz by som to teraz nezvladla.Vtedy som este nemala bulimiu, mala som len chut zhodit takych 10 kg. A dalsi rok-dva som trocha zmenila stravovanie a zvysok zmizol sam...bulimiu nemam kvoli chudnutiu, to je druhotny dôvod. Trapia ma ine veci, vracanim sa len trestam, očistujem alebo čo..tazko sa to vysvetluje

jonzetta

wrrr... ja som tu nová, takže ma potom nebite, keďže ete neviem tak celkom ako to tu chodí :) nemám nikoho na rozhovory o ppp, takže som rada, že som našla túto stránku... mimochodom, myslíte, že je zdravé- na raňajky- hrianku so syrečkom, na obed- banán/jablko, večera- jogurt? ja len, že je tam obsiahnuté asi šecko, ale nie som istá... tak radu žiadam :) teda prosím... :))

palinnna

Ahojte dievčatá, ako sa máte? Ja som tu už asi 2 tyždne nebola, tak stracam prehlad, ale nejako ma tesi,ked si precitam, ze spolusuputnicky su silne, silnejsie nez ja...to len ako taky vylev...

kaine zoe

??? teraz nie si spokojna s 51-52kg??? tolko mas vdaka bulímii, alebo mas tolko normalne, aj ked nevracias??? ved to mozes ist na miss... ja mam 179, 65 a citim sa tak normalne. no, nie som misska, ani nechcem byt, mas siroke kosti, preto na mne nie je vidno velmi ked schudnem. vasi o tom vedia?

Arweena

kaine zoe
ved aj mne zatial nie je nič, az na tie depky..zdravie si nechcem zničit, treba to zastavit pokial je čas.
ja hladovat velmi nevydrzim, ranajky tiez často zanedbavam ale vzdy zjem niečo, bud bebe, alebo jogurt, banan..
Treba rano nastartovat metabolizmus, doobeda sa ti spali vsetko, aj kolače...
meriam 170/51-52, ale mala som pred par rokmi aj 70 kg a neriesila som vahu a bola som stastna..a teraz nie som

kaine zoe

ja som zdravotne celkom v pohode. niekedy ked mam blbe obdobie, toci sa mi hlava, som strasne malatna a slaba, ale teraz nie. chcem konecne zacat ranajkovat - uz roky sa k tomu neviem dokopat a viem ze by mi to pomohlo. dnes som si kupila cini minies na ranajky k mlieku. uz sa tesim. myslim, ze ja som na tom este dobre. nemam asi az tak pevnu volu /???/, aby som vydrzala hladovat neviem kolko dni. no problem je , ze nesmierne milujem dobre jedlo. a neviem si odopriet - ked je toho viac, musim mat vsetko, hned a naraz. kolko merias a vazis?

Arweena

kaine zoe
na Ekonomickej univ. som studovala...neliečim sa, skusam sama s tym bojovat...moc sa mi nedari, ale dnes som nevracala, tusim ani včera..ale niekedy sa zadari aj kazdy den a nie raz:(( ale uz to nechcem robit, nevladzem. si zdravotne v pohode?