ARWEENA, co si tu studovala? liecis sa? alebo dufas ze sa z toho dostanes sama /ako ja/???ako sa ti dari posledne dni? ja naposledy vcera brutalny zachvat jedenia a potom...ved vies...
kaine zoe
ja 23, zo ZA..v BA som studovala 5 rokov:)mam bulimiu 2-3 roky, ani neviem uplne presne kolko.
iriska
pečene zemiaky som nemala sto rokov, hod sem nejaky...:)nemyslim hranolčeky, ale pečene zemiačky na kolieska nakrajane, v trube pečene s cibulkou..sliny mi teču
IRIS, pecene zemiaky... mnam mnam. taka dobrota. vies ze ked ich budes jest s vycitkami, budu ti chutit ovela menej? pod do nasho klubu: ja parky, arweena babovka, ty zemiacky... no co nam chyba?
AHOJ ARWEENA, som momentalne z BA a mam 21. uz 6 rokov sa trapim ppp. zacalo to anorexiou /10-12kg/ a potom som spadla do bulimie. doteraz. niekedy si myslim ze uz je to prec, ale vzdy sa to vrati. niekedy su aj 2 tyzdne ked to nerobim, ale potom pridu 2 tyzdne ked to robim kazdy den aj viackrat. ty si odkial? kolko mas rokov? uzivaj si babovku...
no, baby, ja som tu nova. vcera som pisala prvy raz. ale chcem byt s vami kamoska. pomoct vam a ´dufam aj vy mne. dnes sa drzim. prave som zjedla parky s horcicou a 2 kaiserky a je mi dobre. ach, ziadne vycitky, konecne...