Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kaine zoe

ARWEENA, co si tu studovala? liecis sa? alebo dufas ze sa z toho dostanes sama /ako ja/???ako sa ti dari posledne dni? ja naposledy vcera brutalny zachvat jedenia a potom...ved vies...

Arweena

kaine zoe
ja 23, zo ZA..v BA som studovala 5 rokov:)mam bulimiu 2-3 roky, ani neviem uplne presne kolko.
iriska
pečene zemiaky som nemala sto rokov, hod sem nejaky...:)nemyslim hranolčeky, ale pečene zemiačky na kolieska nakrajane, v trube pečene s cibulkou..sliny mi teču

kaine zoe

IRIS, pecene zemiaky... mnam mnam. taka dobrota. vies ze ked ich budes jest s vycitkami, budu ti chutit ovela menej? pod do nasho klubu: ja parky, arweena babovka, ty zemiacky... no co nam chyba?

kaine zoe

AHOJ ARWEENA, som momentalne z BA a mam 21. uz 6 rokov sa trapim ppp. zacalo to anorexiou /10-12kg/ a potom som spadla do bulimie. doteraz. niekedy si myslim ze uz je to prec, ale vzdy sa to vrati. niekedy su aj 2 tyzdne ked to nerobim, ale potom pridu 2 tyzdne ked to robim kazdy den aj viackrat. ty si odkial? kolko mas rokov? uzivaj si babovku...

Arweena

kaine zoe, vitaj:)odkial si a kolko mas rôckov ak smiem vediet?
vidis, ja som sa natlačila babovkou a tiez bez nejakych extra vyčitiek

kaine zoe

no, baby, ja som tu nova. vcera som pisala prvy raz. ale chcem byt s vami kamoska. pomoct vam a ´dufam aj vy mne. dnes sa drzim. prave som zjedla parky s horcicou a 2 kaiserky a je mi dobre. ach, ziadne vycitky, konecne...