Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

palinna sekni s tym!to ze neodpadavas, neznamena, ze ti to neublizuje..ani o tom nemusis vediet.Zdravotne problemy sa mozu prejavit aj neskôr..aby sme nahodou neskoncili s vyvodom:( alebo nejakou rakovinou hrubeho čreva.Teda mne to dost nici zuby, neviem ako vam..a pali ma zaha:(

kaine zoe

KYBLIK
mne sa to zacalo pred 6 rokmi - spoluziacka sa chvalila ze sa naucila vracat a tak som to skusila tiez, mala som taku normalnu vahu, ale potesila by som sa keby som schudla... tak som zacala ale este to nebolo vazne. potom som aj prestala postupne jest a mala som obdobia ked som jedla za den len jogurt a trochu ovocia. som schudla 10-12kg, ale uz som nevladala hladovat, tak som sa zacala napchavat a vracat. zo zaciatku to islo lahko - zvracaci reflex este nebol tak otupeny ako teraz. teraz si mozem dat prsty pomaly do zaludku, ale nenapne ma aj ked sa snazim ako chcem. tak sa niekedy bojim, ked sa prejedam, ze to nepojde von...

palinnna

Baby, ale ja sa bojim prestat, bojim sa vtejto chvili vsetkeho. Ved ja sa ani necitim slaba, ani neodpadavam. Neviem.

kaine zoe

kazdy den si vravim, ze "DNES" s tym uz skoncim. vzdy si myslim ze sa mi to podari, ale som slaba. aj dnes si uz myslim, ze uz to nikdy nespravim. po tom otrasnom vcerajsku som si dala zaväzok , aj som sa modlila za to. verim tomu, ze je koniec...

Arweena

kaine zoe
baby co sa z toho dostali pribrali len par kil na zaciatku, pokial sa im metabolizmus upravil a vôbec zakial sa telo spamatalo. cize ziadna tragedia...pri normalnom zdravom stravovani a pohybe si telo samo najde svoju optimalnu vahu
skôr ide o to, zmenit myslenie..aj 40-50 kilove babenky si namyslaju, ze su tučne..treba zmenit pristup k svojmu telu a naučit sa ho milovat.

palinnna

Keine zoe, ty mas uplnu pravdu, ale musime nejako zvalit tu stenu pozerania sa na seba. Ja aj ked som vazila 55 citila som sa super a ani tlsta som si nevyzerala, neviem, ani kedy sa to zase zmenilo. Mozno, ked som schudla v dosledku tyzdnovej crevnej chripky, inka to tiez nechapem, co som uz len mohla vracat.