Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

kyblik
to je super, ze si vyhladala pomoc. Ja moc neverim, ze by mi pomohla. Vykecat sa mozem totiz aj tu. Vy ste take moje psychologičky:)

kaine zoe

neviete na co je dobry zeleny caj? prave ho pijem a chcem sa niecim potesit... viem ze nieco ako kofeín, ale aj nieco ine?

kýblik

PALINNKA
prejavilo sa to tak že v robote mi prišlo strasne zle a urobili mi odbery A aj EKG-mala som srdcovu arytmiiu .VTEDY som važila okolo 31kg

palinnna

Kyblik, ja sa s tym chcem vysporiadat sama, u psychiatra som bola raz, ale nepovedala som mu to, pretoze vtedy som tam bola s inym problemom. Ale nehovorim, ze by som za tym panom este neskocila, pretoze svojim podivnym spravanim vacsieho blazna nez som ja samotna, u mna vzbudil doveru. Ja aj studujem, aj pracujem, ale zatial to nejko zvladam. A ty?

kaine zoe

ARWEENA
moj chalan to chape a pomaha mi, hoci niekedy dost tvrdo a drasticky... nuti ma jest take veci ake by som predytm ani neovonala...

Arweena

palinna
dostudovane uz je nejaky rok. Pracovala som, ale dala som vypoved. Nebola som tam spokojna..teraz to aj trocha lutujem.Mesiac si hladam novu pracu.Je to naročne. Ty ako?

kýblik

ARWEENKA?PALINNKA
Vyhladali ste nejaku pomoc al.si myslite,že to zvladnete sami.Ja chodím k velmi dobrej psychologičke a dokoca aj k psychiatricke.3tudujete al.už pracujete,