Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kaine zoe

no, je to len na nas... keby som vedela ako to skonci, tak si s tym nezacinam. ja viac obdivujem baby, ktore tvrdia, ze by śa nikdy nedali na dietu /Liv Tyler/ ako tie, ktore si stale len nieco odopieraju a kupuje casopisy a skusaju vsetky mozne diety..

palinnna

Dakujem, teraz som sa normalne rozchichotala, mas uplnu pravdu, chalani su taki, ale ako filter sluzia vyborne. Arween, ty uz pracujes, studujes, ako to zvladas?

Arweena

palinna
ja ta chapem, ani ta moja o tom nevie..iba jediny človek to vie, a to moj priatel.Ale chlapi su z Marsu, nechapu to:)

kýblik

Palina
ani ja som neodpadávala sprvoti.Ale potom to došlo do takeho stadoia že som mala rozvrat vnutorneho prostredia a skončila som v nemocnici.
KAINE ZOE
bola by som rada keby sme sa stretli _čo Ty na to?

palinnna

Arweenka, nie, nie, mamine nemozem, asi by som jej sposobila take hlboke rany, ze by som sa z toho sama utrapila k smrti... A ty s tym nieco robis, vie to napriklad rodina o tebe?

kýblik

Arweena
mas pravdu spolužiak bol blbec ale vtedy som si to neuvedomila a už je neskoro plakať nad rozliatým mliekom

palinnna

Keine zoe, tak zuby to nici aj mne, ale ja som sa s tym uz pokusala seknut, a snazila som sa zacat so zeleninou, varila som si ju na rozne sposoby, len moja mamina si kvoli tej zelenine mysli, ze mam anorexiu a ja jej to nezvladnem vysvetlit a potom len pocuvam, ze zelenina nie je jedlo, ale ja sa potrebujem nejako nastartovat... Som v zacarovanom kruhu...Ale este stale v nom vidim svetielko, ze sa to zlepsi.A mozno sa to aj zlepsuje, pretoze vcera som sa zo seba zhrozila, aka som chuda, kolegovia si o mne seskaju...

Arweena

kaine zoe
bud rada, ze sa ti telo brani a nechce vracat..mne sa stači len nahnut a je mi zlee:(
bavme sa o niecom veselšom

kaine zoe

PALINNA
hlavne sa nesmies bat! najlepsi cas prestat s tym, je ked este nie si na samom dne!!! si dospela! je treba spravit dospele vazne rozhodnutie a bojovat za to!!! chceme byt predsa zdrave a krasne, a zacat zit normalny zivot. lebo teraz nam zivot unika medzi prstami...