Arweenka, ale napriklad ja som rozmyslala, ze podla mna je lahsie povedat to niekomu odbornemu ako svojej vlastnej rodine, pretoze on je nezainteresovany, nebude to brat emocionalne, i ked naozaj niektori sa s anorektickami a bulimickami naozaj nemaznaju, ale ani mili nie su.
Kyblik, tak ty mas naozaj obdivuhodnu a krasnu pracu, podla mna su tie deti takymi nabijacmi energie, ale o vela tej tvojej vlastnej ta asi aj oberaju. Ja tiez u nas parkrat zabehnem za takymito detmi, a velakrat si nedokazem odpustit par slz. Nech sa ti tam dari.
Arweenka
,as pravdu,že vykecat sa mozeme aj tu ale doktorka mi dala podmienku,že ak nevyhladam psychiatricku nepustí ma do prace Ktora ma strasne bacví a tam zabudam na vsetky svoje problémiv
kaine zoe
na Slavine som bola často, byvala som na Horskom parku, pekne je tam:)
mne ten moj priatel moc nepomaha..resp. nevie ako mi ma pomoct..ale to neviem pomaly ani ja sama
Keine zoe, ja by som sa rada stretla, ale studujem v nr, ale ked budem v ba, tak by som bola rada, keby sme si dali mozno aj taku skupinovu terapiu pri kave. Mnohi su sice proti tomu, aby sa baby s ppp stretavali, ale podla mna to tak nemusi byt, pretoze my si uz uvedomujeme, ze je to zle a takto sa neda zit cely zivot.
KAINE ZOE?PALINNKA
JA pracujem ako zdravotna sestra s mentalne postihnutími detmi ale momentalne som PN lebo mám problémi s ladvinami.KAINE ZOE
Mohli by sme sa stretnuzt hoci kde Ja som z Petržalky