Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kacka

Ahojte vsetky bojovnicky!
Chcem sa spytat? Co to vlastne znamena zit bez problemov bulimie a zavislosti na jedle? Ako takyto zivot vyzera? Mam 21 a uz v podstate osmy rok neviem, ako vyzera psychicka sloboda a zdravie... Dnes je to 2.pokus, co s tym idem von (okolie nic netusi, dufam...), prvy som sabotovala... Jedine, co sa mi podarilo nahradit urcitu cast stravy cigaretami... Smutne... A mam strach, bo netusim, co ma vlastne caka... Chytavavaju vas depresie a stavy, ze mate pocit ze napatrite do tohto sveta? Co robievate v tychto chvilach? Myslite, mozu pomoct priatelia? Pochopia to?

minetka

Joj, Iris, tak ty si šikulka :-)) Ja som mala včera na obed syr so šunkou, a mala som trošku výčitky,ale nedáš si ho, ked je taký MŇAM?? :-)))
Ja musím sedieť v práci, ale bola som vonku ez obed...hoci autom-bol pre mňa môj drahý:-) Ale je tak krásne!!!
Arwee, ja tiež presne neviem,čo bolo spúšťač...nebolo to vtedy,ked Ti zomrel brat??

iris.

minetka,syr bol MŇAM!!! škoda,ze sa mi usiel len jeden kusok :(
neviem,co ste popisali,ale timka, vyhod vahu!!
musim prec,tak vas tu vsetky zdravim. Bezim vonku,lebo je kraaasne. aj vy utekajte,lebo po slnku zvycajne prichadza dazd :)))

Arweena

minetka ja vlastne ani neviem, prečo to začalo..isto to malo tiez svoj podiel a nakopilo sa toho viac.Viem, ze to nie je kvôli chudnutiu..ked som chcela realne schudnut, nevracala som a ani som to nevedela..jedla som len ovocie a zeleninu a behavala

minetka

Frontman: Ďakujeme:-)
Arwee, Timka: mne psychologička povedala,že práve tá tragédia mohla mať svoj podiel...myslím si však, že zámienka bola, že chccem schudnúť, ale príčina mohla byť tu...ale ppp som mala už skôr,ale v anorektickej forme..a pred tou udalosťou som sa už začínala prejedať, takže neviem,či to bol spúšťač...ale isté je, že mi to ničí psychiku...

timka

aj ja sa pridam s tragediami. mne zomrela sestra bude to 4 roky pri autonehode. mala 18 rokov. a kazdy si mysli, ze preto som mala ppp a vlastne aj mam. ale ja ju mam 7 rokov.

Arweena

minetka o rodinnych tragediach mi radsej ani nehovor:(( asi aj mne to nastartovalo bulimiu
kolko este toho mame spoločného?:)

minetka

Arwee, ja som sa tiež vážila každý deň...kedysi som mala anorexiu, schudla som na 44 kg,a potom som sa znormalizovala a jedla normálne...ale potom sa stala jedna vec...taká rodinná "tragédia"...a ja som stres a smútok kompenzovala jedlom..a pribrala som na cca 75 kg...a potom som to rapídne zhodila aj vdaka tomu, že som "objavila" bulímiu...a odvtedy mám panický strach pred pribratím viac kíl...