Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

timka to je zvlastne, ja som absolutne leniva sa hybat.Keby som začala este aj cvičit, tak by to zle dopadlo:)
tiez nechapem, z coho to môze byt..telo sa niekedy zblazni

Arweena

minetka ja to robim tak zo zvyku...chcem mat o tom prehlad a mat to pod kontrolou:)dalo mi pred 4 rokmi dost zabrat schudnut 15 kg a preto si to teraz fanaticky strazim:)mala by som sa uz na to vykaslat a riesit ine problemy..viem ake je to malicherne

timka

ale to ze ja mam teraz idealnu vahu. a nepotrebujem ani gram naviac. naposledy ked som si takto hovorila ze to je len voda, to bude zo zapchy, z kramov ani som si nevsimla a mala som 80 kg. tak teraz budem musiet zacat nieco robit. vsak 7 rokov nejem skoro ziadne sladkosti, sacharidy, pouzivam umele sladidlo, denne hodinu slapem, polhodinu posilujem kazde rano, 3 litre vypijem tak preco? oplati sa mi vyhybat sa dobrým kalorickym bombam, ked aj z dietnej zeleniny do 3000 KJ za den + za hrst jadierok 2000 KJ priberiem? naco sa potom trapit? alebo kolko by som preboha pribrala z normalnej stravy? uáíí

minetka

Presne viem, o čom hovoríš...písala som to Timke...ked sa nevážim, jem vcelku normálne, neblbnem...a váhe sa vyhýbam:-) Ale ked neodolám,a odvážim sa odvážiť:-)))), hned, ako vidím deko naviac, stresujem :-(

Arweena

minetka
ja sa ani tak velmi netrapim hmotnostou, viem ze by som mala pribrat..je to len akokeby taky zvyk, kazdy den sa vazit a sledovat to:( je to len taka zasterka, blby zvyk

minetka

:-))) Arwee, väčšia škoda je tých premárnených chvíľ, kedy sa trápiš pre hmotnosť,ktorú Ti tá váha ukáže:_)))) Presne to urob, choď vonku, prejdi sa, mysli na to ,ako je krásne, nechaj slniečko, nech Ti urobí dobrú náladičku a prehreje telíčko :-)

Arweena

dufam ze nemate digitalnu vahu ako ja, tam vidno kazde deko:)rozmyslam ze ju vyhodim, ale bolo by jej škoda:)taka je pekna, sklenena:)chudera

Arweena

minetka
si to dobre odhadla, ja som netrpezliva:)lebo sa bojim...ze čim dlhsie som nezamestnana, tym mam mensie šance..dochadzat niekde dalej za pracou by sa mi nechcelo.Ved ked mam niekde chodit na siedmu do prace, vstavam o šiestej..tak si neviem predstavit este skôr vstavat:)
mas pravdu, pôjdem von

minetka

Timka, to si mala urobiť- vyhodiť tú váhu...seba nie, iba ju:-)) Aj Alti to vždy hovorí, netreba sa vážiť, nemá to zmysel...aj ja sa snažím jesť normálne, zatiaľ iba málo,ale aspoň pravidelne..a včera som sa prejedla, a aj sladkosti som jedla, dnes som mala o 1 kg menej,a trošku ma to rozhádzalo...Ale čo som tým chcela povedať- ked jem a nevážim sa, nemám depky, proste sa tým nezaoberám,ale akonáhle neodolám a vyleziem na váhu, už ma škrie každé deko navyše...a pritom sama dobre viem, že POTREBUJEM pribrať!!Takže myslím, že jedno zo základných pravidiel je NEVÁŽIŤ SA!
Držím palčeky, moje, neboj, bude dobre..aj keby si trošku pribrala, postupne si telo zvykne a prestaneš priberať, budeš mať iba takú váhu,akú Tvojhe telo potrebuje.

Arweena

timka bud rada, ze môzes chodit do roboty aspon..predstav si, ze si s tymi depkami zavreta doma.Inak ked jes velke mnozstva "zdravych" veci, aj z toho sa da pribrat