Bulímia,anorexia

minetka

Arwee, netráp sa, neboj, prácu si nájdeš, len buď trpezlivá..Hľadáš iba v ZA, alebo si otvorená aj iným možnostiam?
Viem, je to síce ťažké, ale mysli na všetko krásne, čo si v živote už zažila, na to, že máš milujúceho priateľa, že si mladá, šikovná...skús nájsť niečo, čo ťa bude tešiť a vzbudí v Tebe radsoť zo života...ved už len to krásne slnečné počasie dokáže človeka pozitívne naladiť:_) Tak šup-šup nahodiť sa do niečho pekného, namaľovať sa, nasadiť krásny žiarivý úsmev,a poďho do ulíc! Neseď doma, Arwee, uvidíš, taká prechádzka Ti urobí dobre:-)

timka

aj u nas je pekne. no v mojom vnutri je tma. skoro som ani nesla do roboty taku mam depku. este sa mi nestalo, ze by som plakala rano. Ako vie ovplyvnit cislo na vahe celu naladu cloveka? iny zeru zeleninu aby chudli a ja este aj z nej priberam. Este minuly tyzden pri tych +2 kg som si povedala dobre, to bude asi voda, zjedla som nieco slane a zeleniny v bruchu od vecera, ale ked uz aj dneska skocila rucicka hore o 1 dielik tak som mala chut tu vahu pekne zdvihnut, otvorit okno a pekne ju hodit zo 4 poschodia a potom sa hodit za nou. vsak som vcera aj predvcerom jedla len jogurty a zeleninu. dokonca som vcera este aj menej pila asi o liter ako inokedy, tak preco priberam? co mojmu telo je-lo.

Arweena

ahoj minetka:)) aj u nas je krasne!teda je este hmla, ale vidno, ze bude slnečno:)budem sa snazit mat lepsiu naladu ako včera..nič si z toho nerob, ja som sa natlačila pred spanim parizskym šalatom..drz sa v praci
aj ja uz chcem pracovat!

minetka

Dobré ránko, babenky:-) U nás tak krásne svieti slniečko, aj som zabudla, že večer pred spaním som sa prejedla:-(( Síce som nevracala, ale zjedla som toho dosť...no čo už...je nový deň,krásny,slnečný,a ja som šťastná:-)) Síce ma čaká ťažký deň v práci,ale nejako to snád zvládnem..
Tak pekný dník vám všetkým.
Iriska, ako syr? Vydaril sa? :-)
Arwee, ako sa dnes máš?

kaine zoe

KYBLIK
ahoj kyblik, mrzi ma ze som ta tu dnes nenasla. zistila som dnes, ze v stredu mam ešte o 14.00 prednášku. preto sa chcem spýtať, či by sa naše stretko dalo posunúť na 16.00-16.30. boli sme dohodnuté na 14.00 ale nemôžem, je mi to ľúto. napíšem ti ešte mail, ak by si si toto neprečítala. daj mi prosím vedieť, že si si to prečítala a čo ti teda vyhovuje. či streda 16.00 alebo inokedy. zoe