Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

len jem a jem a jem a jem... co som nemohla zjest tento tyzden to teraz dobieham... zachvilku sa budem kotulat :/ esteze sa toho tolko dneska nekupovalo...
Inak ahojte ;)
Iriska ahoj slniecko :)
Arween ja som bola u zubarky pred par mesiacmi... volakdy som mala zdrave zuby, a teraz mi nasla 10 kazov! skoro som odpadla... povedala ze sa jej to nezda... keby vedela preco to je nj... a teraz ma bolia zuby a bojim sa tam ist zase...

minnetka

Ja len tak narýchlo...prajem vám ,babenky, pekný zvyšok dňa, držte sa, zajtra vám napíšem :-)
papapapapapapapa:-))))

iris.

babeny,tak ste stichli...asi vas moj problem poriadne dojal :)))
no,nie je to az tak tragicke...budem prevazne vazna a nik si to nevsimne :)))

iris.

nie,mam menej :)
nosila som aj fixny,asi rok a potom snimatelny.ten okolo 3 rokov.ale sa mi rychlo posuvaju zuby,aj napravili sa mi rychlo....ale aj "pokazili" triskovou rychlostou :((
stale rozmyslam nad tym strojcekom,ale nad nejakym nenapadnym.takym zvnutra.videla som ho jednej babe,ale ta chodila do Ostravy do vyskumneho ustavu zrejme celustneho.mala zvnutra len taky pasik prilepeny cez zuby.myslim,ze ten netlacil tak na korene,ako tem snimatelny.keby som vedela,ze sa mi tak rychlo vratia spat...ze sa vobec spät vratia,tak asi radsej obetujem zub :((

iris.

a to zltnutie nepojde nejako vybielit?napr elektrickou kefkou? niekto pouziva sodu alebo ine metody.mne sa usadzal nieco ako kamen,tak som to zlepsila el.kefkou.

iris.

no,zavolala som nasim,este nejdu domov.lebo isli na zahradu,tak som vypla tu platnicku a cakam.
arwee,zuby to je problem...ja mam dokonca aj jednotku vpredu krivu,a to mi robi riadne depky.ani smiat sa nemozem,co na ten zub stale myslim.aj strojcek som nosila a bolo to fajn,ale ako som ho prestala nosit,lebo mi tlacil na zuby a odumierali mi,tak sa mi vratili spat do tej istej pôvodnej polohy...dokonca sa mi zda,ze su este horsie,denotky prelozene :(( 30 tisic vyhodenych.keby som vedela,ze sa vratia spat,tak radsej vybrate nervy a mrtvy zub ako toto :(

Arweena

no ja sa neodvazujem ist k zubarovi. citim ze sa mi za pol roka urobili kazy a trocha mi zozlti:( vzdy som ich mala ako perličky