Dobré ránko, slniečka moje:-)
Arwee, ako sa dnes máš? Inak, čítala som na inej téme o tej výhre nad ppp vďaka bábätku...musím priznať, že ja mám 25 rokov, priateľa,čo miluje deti,ale mne to zatiaľ nič nehovorí...a tiež mám hrôzu z toho, ako v tehotenstve priberiem...nie sme my dve náhodou nejako prepojeneé?? :-))
čo sa dnes chystáš robiť?
Jana e: Na tú žilektu zabudni, to nesmieš urobiť! Viem, ako Ti asi je, ale existuje aj iná cesta!! Skús porozmýšľať, o čo všetko krásne by si prišla...vieš, môj priateľ o tom na začiatku tiež nevedel,ale ked sme boli spolu už viac ako 1,5 roka, a vedela som, že ma miluje, a záleží mu na mne,prišiel na to sám...vždy som si myslela,že by to nikedy nepochopil,ale úžasne ma prekvapil, a dokonca mi veľmi pomáha...vždy,ked mám krízu, mám mu zavolať,a bude so mnou..Ver mi, najlepšie je niekomu sa s tým zdôveriť, nemusíš rovno priateľovi,skús napr. mamke,alebo kamarátke, niekomu,komu dôveruješ..a skús porozmýšľať o liečbe.Ja sa chcem vyliečiť, síce občas zakopnem, ale idem ďalej a verím, že to dokážem, to je najdôležitejšie! Drž sa,moja!