ahojte!
ja som len chcela povedať, že som trpela týmito chorobami a pri výške 160 som mala 35 kg.a bolo to fakt hnusné mozete mi veriť, srdce mi zacalo blbnút a skoro kazdy druhý tyden som musela byť u svojej cardiologicky a bolo to fakt hnusné, mi mozete veriť, no a pak, som si uvedomila, že sme kazdý originál, a ze sme pekné také aké sme, a nemusime chudnut, abo tuzit po krase modelky, ktoré su retusovane a su to holky, ktoré sice chudnu ale potom sa po prehliadkach tak najedia ze je im az zle, takze nechapem, preco sa v tejto dobe rozsiril kult modelky teraz pri vahe 49 na vysku 160 som spokojná a citim sa lepsie sice navstevujem psychiatricku je to uz pomaly lepsie,takze ak mate taky problem ze si myslite, ze ste tlste a potrebujete schudnut najprv si uvedomte, ze ste take pekne ake ste sa narodili, a zeked vas budemat niekto rad tak vas musi mat rad taku aka ste a nie taku aku by ste chceli byt...
viete si predstavit zivot, stale v predstierani, klamstvach, strachu ci som si nedala moc zmrzliny, alebo ci mi pomoze ked budem cvicit 4 abo 10 hodin, bo ja som to zazila a uz viacej by som to nikdy nechcela skusit a preto vam vravim, prestante s tym, a budte take pekne ake ste............