Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

butty

kaine zoe

dakujem za mile slova. keby som nebola taky strasny introvert a keby som nemala s tym uz nejake skusenosti, asi by som mu to povedala. vies, mala som predtym tiez priatela ktoremu som to povedala a chcel mi pomoct ale ja som nechcela. potom sme sa rozisli aj preto, lebo to vedel a mne to prekazalo. Nechcem aby sa stalo to iste znova:( problem je, ze sa nedokazem rozpravat ani o tych najbanalnejsich pocitoch, ked mu mam povedat len ze ho lubim, tak mam hrcu v krku. som taky zbabelec.

tina

chcembyt aj ja anorekticka.Som velmi tucna a nedokazem nejest viac ako tri hodiny.Pri vyske 168 cm vazim 60 kg.A nema peniaze na drahe veci ani rozne ovocie ktore pomaha.Nevie mi niekto poradit ako schudnut bez drahych zbytocnosti.Prosim.Inac sa asi aj zo mna stane anorekticka

Arweena

ahoj minetka:)
ty si taky môj klon:)škoda ze nie si bližšie..určite by sme sa stretli a mozno by sme niekde aj vo štvorke vyrazili:)
dnes mam dobru naladu, asi som nasla pracu no nechcem to zakriknut...hned je človeku lepsie..
timka
netrap sa a hlavne sa stale nevaz. Viem ze to ide tazko, odlož niekde vahu na tyzden..ked mas tolko pohybu a stravujes sa tak ako pises, tak nie je mozne aby si neschudla resp. neudržala si taku vahu aku chces

kaine zoe

butty,
AK TA TVOJ CHLAPEC LUBI, TAK TA V TOM NENECHA. LEN MU MUSIS DOVEROVAT A POVEDAT MU O VSETKOM. MOJ PRIATEL O TOM VIE, BOLO TO NESMIERNE TAZKE MU TO POVEDAT, ALE BOLO TO JEDNO Z NEJMUDREJSICH ROZHODNUTI V ZIVOTE. PRETOZE MA LUBI A CHCE MI POMOCT, AJ KED PADAM A NEDARI SA MI, AJ VTEDY VIEM ZE JE TU NIEKTO KTO MA LUBI AJ TAKU. ODHODLAJ SA, VED TO MA BYT CLOVEK S KTORYM MAS BYT MOZNO CELY ZIVOT /AK TO TEDA CHCES/. TAK KTO POTOM MA O TEBE VEDIET VIAC NEZ ON. BOJUJ, STOJI TO ZA TO NEVZDAVAJ TO. ZIVOT NIE JE O JEDLE. AJ JA SOM /BOLA/ OTROKOM JEDLA A JEDLO MOJIM PANOM, ALE UZ MAM TOHO DOST. ZIVOT MI UNIKAL MEDZI PRSTY. NENAVIDELA SOM SA, ALE AK ZAPRELA SOM SA A POCHOPILA ZE SOM KRASNA TAKA AKO SOM

butty

Ahojte. Mam bulimiu uz sedem rokov a momentalne sa citim uplne na dne. Myslim ze ma opusti priatel, ktory je jedinym clovekom na svete ktoremu na mne zalezi. To vsetko len preto lebo som hlupa. Nedokazem sa mu zdoverit a iba ho doslova psychicky tyram svojim spravanim. Stratila som silu bojovat:(

kaine zoe

AHOJTE VSETCI, PROSIM POMOZTE MI. MALA SOM MAT DNES STRETKO S KOCKOU CO SA TU VOLA KYBLIK /drobcek5/ ALE PISALA SOM JEJ NIECO O ZMENE PLANU - MALI SME SA STRETNUT O 14.00 NO JA MOZEM AZ 16.00. ONA MI NEODPISALA ODVTEDY TAK NEVIEM TERAZ CO DALEJ, CI PRIST O 14.00 ALEBO 16.00 ALEBO VOBEC. NEMATE NIEKTO NA NU CISLO? KYBLIK OZVI SA, MAIL MI NEPRISIEL

prue

ahojte!
ja som len chcela povedať, že som trpela týmito chorobami a pri výške 160 som mala 35 kg.a bolo to fakt hnusné mozete mi veriť, srdce mi zacalo blbnút a skoro kazdy druhý tyden som musela byť u svojej cardiologicky a bolo to fakt hnusné, mi mozete veriť, no a pak, som si uvedomila, že sme kazdý originál, a ze sme pekné také aké sme, a nemusime chudnut, abo tuzit po krase modelky, ktoré su retusovane a su to holky, ktoré sice chudnu ale potom sa po prehliadkach tak najedia ze je im az zle, takze nechapem, preco sa v tejto dobe rozsiril kult modelky teraz pri vahe 49 na vysku 160 som spokojná a citim sa lepsie sice navstevujem psychiatricku je to uz pomaly lepsie,takze ak mate taky problem ze si myslite, ze ste tlste a potrebujete schudnut najprv si uvedomte, ze ste take pekne ake ste sa narodili, a zeked vas budemat niekto rad tak vas musi mat rad taku aka ste a nie taku aku by ste chceli byt...
viete si predstavit zivot, stale v predstierani, klamstvach, strachu ci som si nedala moc zmrzliny, alebo ci mi pomoze ked budem cvicit 4 abo 10 hodin, bo ja som to zazila a uz viacej by som to nikdy nechcela skusit a preto vam vravim, prestante s tym, a budte take pekne ake ste............

timka

este sa chcem spýtat ZNOVA. je tu niekto z NZ? som tak sama, aj ja chcem stretavku, svojpomocnu skupinu..... proste to niekomu povedat a nie len furt vypisovat litanie do denníka.

timka

ach jaj. váha neklesla ale aspon ani nestpla. teraz ma to este viacej taha vazit sa furt ked okolo váhy prejdem. ráno chodím do roboty 3 km peso, beriem to ako prechadzku - spalovanie kcal. ale dnes sa mi ponukol sused ze ma zoberie. a potom som tu az doteraz od 7 sedela a rozmyslala nad tym aka som hlupa, ze mi teraz vadi, ze som nespalovala kalorie. nesla peso. ale pritom ked som doma napr. na dovolenke, tak nevyjdem z domu aj 5-6 dni v kuse a vtedy mi nevadi ze nespalujem. asi je to cele o planovani. mala som naplanované, ze rano idem peso a proste sa mi prekazil plán. a mozno keby som si naplanovala ze zjem denne 5 normalnych porcii jedla a zjedla by som 3 mala by som byt kludna. lenze ja si naplanujem na cely den len vzduch a potom som skladmana ked si dam co i len zeleninu alebo ovocie.