Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

natty ja neobvinujem nikoho, lenze su okolnosti, ktore k tomu vyznamne prispeli. Je to len moja slabost ze to takto dopadlo a mozem si za to len ja sama

Arweena

minetka ved ja neviem či som nahodou niekedy nemala aj anorexiu..teda neviem kolko to musi trvat, aby sa dalo vravet o anorexii..boli časy, ked som vydrzala jest dva tyzdne len jablka, potom zas iba tukožravu polievku..:( odvtedy kapustu neznašam
ved som akurat zošrotila bebe keksy, to je teda užasne zdrave

natty

Arweena toto som si presne dneska rano hovorila... Ci je mozne prejst z B do A, lebo zvacsa sa to stava naopak... niekedy mam take myslienky ze prestanem jest a potom budem kazdym dnom len nieco malo pridavat az kym to nebude normalne.. ale to by asi bolo dost divne...no hej, ja tiez ked rano nic nezjem niesom hladna.. ale potom zjem nieco a uz sa to zacne... Skus arwi spapat aspon nieco ;) aj ked nieco zdrave :)

natty

Iriska aj ja scem syyyrcek :) u nas doma sme to nemali ani nepamatam :) a vyhodit vahu je dobry napad :)) esteze sme doma ziadnu vahnu nikdy nemali...neviem ako by som dopadla ... inak je vonku straaaaaasne moc krasne :)) uz sa tesim ked budem moct tam vypadnut :)
Timka, minetka, Arweena ako sa dari dievcata?? hmm je mi lutko ze ste prezili v zivote take zle veci. Ja by som to asi nezvladla.. ale obdivujem vas ze ste tym dokazali prejst ;)

Arweena

natty to si pekne napisala:)
sa bojim aby mi bulimia nepresla do anorexie..dnes som este nič nejedla a nie som ani hladna..

natty

byt stastny, nemysliet kazdu stotinu dna len na jedlo, na to ako ho zjest co najviac a potom rychlo, lahko nenapadne vyvracat... :/ ... aj ja chcem vediet ake to je... sice uz nevracam ale jedno je moja nocna mora...
kacka priatelia to urcite pochopia ;)) mozno nebudu vediet co maju robit, lebo to nepoznaju, ale pochopia to urcite, a budu sa snazit ti pomoct , tomu ver :)ak su to naozajstni priatelia samozrejme... Ja osobne ked mam depresie tak pisem, alebo placem alebo - ten horsi pripad, som ku kazdemu zla, a len sa hadam a sposobujem ludom bolest, lebo som vtedy strasny sebec, a nechcem aby som len JA bola na tom zle, ale aby trpeli aj ini.. :( a to je strasne nepekne odomna ja viem... ale teraz je vonku pekne ;) mozno pomoze aj nejaka prechadzka...
A priatelia pomozu to si pamataj ;) len terba najst odvahu im to pvoedat.. a potom sa netreba spoliehat len na nich, hlavne je verit sam sebe a mat sa rad ;)
Drzim prsty :)