Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

butty

Arweena: ja som studovala v BA, teraz tu uz aj pracujem. Myslela som, ze ked tu zacnem po skole novy zivot, vsetko bude lepsie. Hlavne prec z domu...ale zlepsilo sa to iba trosku. Niekedy sa citim ako zavislak.

Arweena

butty
mala by si nazbierat silu a porozpravat sa o tom s nim..alebo mu to napis, ked nevladzes.On to pochopi. ak ta naozaj miluje, bude sa ti snazit pomoct a určite ta nebude považovat za blazna..to viem z vlastnej skusenosti.
Netrap ho zbytočne svojim spravanim, ja si tiez často na tom svojom vylievam zlost, uz si na to zvykol a berie to športovo:)
studujes v BA?aj ja som tam študovala.Inak som zo Ziliny

butty

Arweena, ja viem ze je to tazke, mam to v hlave pomotane uz sedem rokov, takze to nepojde napravit len tak. Najviac ma trapi ze ublizujem svojmu priatelovi. Rozpravame sa spolu cez den cez MSN ked sme obaja v praci a som na neho hnusna. Nalieham aby bol so mnou, vypisujem mu ako mi je nanic. Nevie co mi je, snazi sa mi pomoct ale ja mu to nedokazem povedat. ved ako by som sa mu potom mohla pozriet do oci? videla by som tam len:si blazon:( dnes mi napisal, ze nie je moja hracka na ventilovanie zlej nalady a ze kym mu nepoviem co ma trapi musi sa ku mne spravat ako svina, lebo inu moznost mu nedavam:( ja zijem v bratislave, ale pochadzam zo severneho slovenska. aj ty mi nieco o sebe napis prosim.

Arweena

butty
vies, chudnutie nie je proces na tyzden...musis zmenit celkovo stravovacie navyky..nie tak, ze teraz si poviem, od pondelka drzim dietu:)ved to isto poznas...snaz sa stale zdravo a vaha pojde dole, uvidis
Ja mam tiez priatela a citim sa osamelo..predsa s babami sa da inak pokecat, ako s tymi našimi dudrošmi:)
inak odkial si?

butty

Arweena

zbierala som odvahu, ste moja jedina zachrana. inac by to asi zle dopadlo. on sa teraz musi ucit na statnice, takze sa vidime len obcas a tie osamele vecery su na nevydrzanie. pred troma tyzdnami som si povedala ze zacnem novy zivot, zacala som pravidelne cvicit a v celku normalnale sa stravovat a v nedelu som zistila ze to vobec nepomaha a ze som este tucnejsia ako predtym a tak som sa strasne prejedla a vyzvracala a odvtedy som v tomto stave

Arweena

ahoj butty
nie si vôbec zbabelec. Ja mam tiez zabrany rozpravat sa o svojich problemoch s hocikym a preto sa vykecavam tu, su tu super baby, určite ti pomôzu a zdvihnu naladu. Tu môzes hovorit co ta trapi...ja som tu tiez porozpravala veci, ktore som v takom znení este nikomu nepovedala