Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

ani jedno nie je dobre ani ppp ani ladviny. ale ladviny sú asi horsie. aj ja sa bojim, ze budem musiet chodit na dializu v starobe, lebo strasne vela pijem niekedy cez den 2 litre a verec ked sa prezieram tak aj dalsie 2. hrozi mi casto intoxikacia vodou.

kyblik

Ahojte
Zoe,ako sa maš?Prepáč,že až tak neskoro píšem ale prave som prišla od lekara a obedujem.Zajtra nastupujem do nemocnice,tak mi držte palce

timka

viete co je zaujímave? tuto nervacim, ze mam + 3 kg, ktoré ani nevidiet a vcera ked som bola shopingovat tak som si nic nevedela kupit, lebo nemam ziadny zadok, zozadu som totalne zarovno nohavice a sukne ci saty mi vonkoncom nesedia. keby sa tak dalo nejako zvacsit ten moj kufrik. bola som z toho na.. a chcela som v tom momente pribrat, ale dosla som domov, odvazila sa a zas som bola na.. ze vaha neklesla. protichodne pocity. ako schyzofrenik

minetka

Ahoj kočky, takže začnem postupne:-)
Zuju, obed si kľudne daj, nie je na ňom nič zlé...dúfam, že to zvládneš v pohode,povedz si, že telo potrebuje energiu,musíš predsa z niečoho fungovať!
Arwee,aj ja by som bola rada,keby sme bývali bližšie k sebe:-( Cez víkend ideme do tatier, ale iba do Popradu, žilina nehrozí:-(
S tou prácou to dúfam vyjde, musíš tomu veriť a dostaneš ju,vudiíš,veľmi Ti držím palce...potom mi napíš,ok?Kedy budeš vedieť,či ju máš?Chápem, že o tom nechceš veľmi písať,aby si to nezakríkla, takže pokojne napíš až potom:-)
Butty,to isté som robila aj ja, vylievala som si svoje zlé nálady na priateľovi...až neskôr som pochopila,že takto ho môžem statiť, tak som zmenila postoj...a teraz, ked som mu povedala o mojich problémoch,je to super,sme si bližší a hce mi popmôcť..a naozaj mi veľmi pomáha. Preto Ti radím, povedz mu o tom, uvidíš,ak ťa ľúbi,pochopí to,a pochopí aj to, prečo si k nemu taká...uvidíš,ked mu to povieš,bude to lepšie, bude to ľahší boj a spolu ho ľahšie vyhráte!
Držím palce!