Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

jasne,natty,
potom si budes hovorit,aku chybu si urobila. znovu zacinat je vzdy tazsie a lahsie do toho opat a opat spadnut.
dokazes to...zatial vysledky nie su,ale naraz sa nieco prelomi a zacne sa ti vsetko zlepsovat. a cim skor z toho von,tym lepsie!!! dokazes to,lebo si velmi snaziva a odhodlana.prezivame to vsetko s tebou a si zlatunka!

timka

problem je len, ze janedokazem vypit cistu vodu. pijem nizkoenerg, sirupi, este aj do caju si davam citronovy. alebo poriadne bubliky hrozno, cola, tonik. skusala som nepit len ciste nizkobubulinkove mineralky, vydrzala som tyzden s brutalnymi abstakmi a vtedy som aj ovela viac jedla, lebo mi olko nechutilo pit vody bez chuti. cista voda mi chutí, len ked som totalne vysmadnutá v lete a voda je good studena.
a este ma trápi aj to že 7 rokov nepijem ziadny alkohol. nieze by to vadilo, ale ludia sa cudne pozeraju, ked na silvestra pijem vineu namiesto sampusu. ale alkohol má vela kalorií a viaze tuky a preto mam z neho strach. niekedy ked si varim kavu a logne mi tam o kvapku viac mlieka ako chcem, tak ju nedokazem vypit, vylejem a varim novu. asi som fakt debil, ale musi byt vsetko tak ako som chcela a dovolila si to. ale ja si nedokazem dovolit jest normalne veci, inak by nebol problem. dovolila by som si a potom by som si nemala co vycitat. ale ja si zakazujem,.

minetka

Haley, je isté, že máš problém s jedlom...a týmto to začína...
Natty,viem,ako Ti je, presne to prežívam, koľkokrát som sa už rozhodla,že s tým končím..a aj sa mi darí, ale ked po troch dňoch mám vrucho ako v 5. mesiaci tehotenstva, väčšinou podľahnem panike.-( Tiež neviem,čo s tým, veľmi by som chcela,aby bruško bolo ploché...ale začínam si uvedomovať, že bez toho bruška asi neprežijem, lebo je také po každnom jedle,a jesť sa predsa musí..takže sa s tým snažím vyrovanť..ale počula som, že po čase,ked si to brušk zvykne,sa to upraví..iba ja nemám dosť trpelzivosti:-)
A to varenie...viem,je to boj, ale musíš byť silnejšia a vyhrať ho! Najlepšie by bolo,keby si istý čas nevarila, a aby Ti servírovali normálne porcie, kým si telo neodvykne od tej závislosti...a radím ti tu tak veselo,hoci sama s tým mám problém..:-/

minetka

Ahoj Natty..nevzdávaj sa!! Prosím, nesmieš to vzdať, ved už si na dobrej ceste!! Pomysli si na to, ako by si to potom ľutovala, zasa do toho spadneš,a pritom Ti to už tak dobre ide!Si pre nás inšpiráciou,hnacím motorom...je to iba kríza, malé zaváhanie,ale Ty to zvládneš a pôjdeš ďalej! Vydrž,moja!
Timka, to s tým pitím poznám tiež..a je pravda, že pitie pomáha metabolizmu, mám to overené na sebe:_) Tiež nemôžem naraz veľa vypiť, lebo sa mi zväčší bruško,ale potom mi lepšie trávi a skôr je ploché:-) A bez vody už neviem vydržať dlhšie ako hodinu,priemerne vypijem cca 2 litre vody denne,a to som kedysi vypila max. 2 dcl..
Butty, urobila si dobre,ale teraz sa musíš prekonať a dať mu šancu, aby Ti pomohol..vidíš, je zlatý, ochotný pomôcť Ti, tak mu to dovoľ, uvidíš, bude to lepšie...
Ako sa inak máte, babenky? U nás je krásne slnečno a teplo, tak mám hned lepšiu náladu:-)

haley

mam question, to ze som posadnuta svojou postavou tým, myslim ze si furt vravim ze som tlsta pritom, mi kazdy vravi ze som chuda a ze ci mi nesibe, a psychologicka mi to tiez vravi ze som uplne v pohode ale ja si to vobec nemyslim, skor naopak som presvedcena, ze som neni chuda a uz mi z toho blbne, fakt uz som stale skoro podrazdena a ked mam super den, tak fakt len vynimocne nemozem uz ani poriadne spravat, a cvicim a nic, a nejem od 6 a nic, a skratka uz zacinam byt aj paranoicka pretoze si myslim, ze sa furt na mna ktosi kuka aka som tucna je to anorexia, pretoze co som citala mam iba 3 znaky, anorexie tak by som vas chcela please o nazor thanks haley

natty

timka vsak uz skoro mesiac papam ako normalny clovek... nezvraciam, snazim sa... a nikde nic :( brucho mam stale akoby som prehltla balon, v noci sa zobudzam s krcami co sa moj zaludok pokusa travit, uz mam panicky strach z toho ze doma musim varit, a ze naaahodou to vsetko zozerem za surova kym to uvarim... ja sa snazim moc moc sa snazim, ale mam pocit ze to bolo lepsie ked som bola v tom... aa mozno budem toto co som teraz napisala o 5 minut lutovat, a hovorit si ze je to kravina... ja ani uz neviem co vlastne chcem, aspon teraz... hmmm a chcem s tym vyhrat to je jasne, len kebyze to ide aj bez tych vedlajsich onych... ale asi by som vela chcela .. tak mi treba sama som sa do tohto dostala a musim niest nasledky... len neviem ci vobec niekedy budem normalna...

timka

kýblik: mala som aj take obdobie, ze som si presne ratala kolko pijem. napr. v skole som vypila 5 litra vody a potom som bola smadna este ako kon, ale uz som nepila, zakazovala som si , lebo som sa bala tiez, ze priberiem. alebo som sa bola kupat vonku 40 stupnov a ja som cely den nevypila ani glg, len som si vyplachovala suche usta, by som nemala brucho od vody. a tak som mohla sludne na slnku aj skolabovat. pila som az vecer. ale dnes uz viem, ze to je blbost. dokonca pravidelnim pitim sa nastartuje metabolizmus a chudne sa. aj moja mama sa cuduje, ze ked ju to chyti (inak vypije max 2 dcl za den) a vypije "AZ" flasu mineralky, ze na druhy den vazi menej.

timka

naty: a aké vysledky ocakavas? nezvzdavaj to. budes musiet znova zacat a este raz toto iste preskakat. uz toho bolo dost nie?

butty

minetkam, arweena

ahojky kocky, tak som sa priznala priatelovi ako ste radili. je zlaty a chce mi pomoct ale ja sa bojim ze sa teraz pred nim uplne uzavriem lebo som taka:( mali sme sa dnes stretnut vecer ale odvolala som to