butty,mozno,ak tam pojdete obaja, aj s priatelom, tak to bude pre teba lepsie.aj natty isla s kamaratkou. vobec to nevadi.hlavne,aby tebe bolo dobre a aby si dokazala byt otvorena.
ked v lete zjem na 2 krát 10 kg melon behom 5 hodin, tak som vypila skoro 10 kg vody nie? to je vela a hrozi intoxikacia vodou a na to sa zomiera. Ja velmi vela pijem aj 4-5 litrov denne. to je moc. extremy nie sú dobre.
No ,to bruško je hlavný dôvod,prečo občas zlyhávam:-( Inak ma vôbec naťahá jesť, vracať,a tak...iba ked mám nafúknuté brucho, mám pocit,že vyzerá hrozne a musím to urobiť,aby spľaslo...a to ma štve, inak si uvedomujem, že musím pribrať,že s tým musím skončiť,a tak...
Iriska, ahoooj :-)) Ak osa dnes máš?
butty,neboj sa podpory zo strany priatela. Uz to je vyhra,ze je taky zlaty a chce pomoct. neotocil sa chrbtom a nezutekal. teraz mu to umozni,aby sa necitil nedostatocny. psychicka podpora je tiez vela, a ak ta posiela k lekarovi, tak vedz, ze ten problem vidi zo strany, takze dobre vie, ze cesta vedie aj tade,kde ty ju nevidis,alebo nechces vidiet. odbornik moze tiez pomoct.vyskusat to treba. gabina by mohla kuknut. Pozdravujem!!
:-( Butty, on to myslel dobre...ja som tiež začala chodiť k psychologičke,a pomáha mi to! Dôležité je chcieť sa vyliečiť, a veriť si, že to dokážeš! Povedz mu otvorene,aj ked je to ťažké, ako to cítiš, že to nehcceš povedať cudziemu človeku,že je to pre Teba ťažké...neboj, pochopí to...hlavne bu´d k nemu úprimná a ver, že ti chce naozaj pomôcť..
aj ja mam problemy s bruskom. kazdy den jem prvy krat o 11-12 hodine a potom vzdy o 1 ma zacina nafukovat, a kedze tych duchov tlacim v sebe tak ma picha v podbrusku a boli ked sedim. teraz som posadnuta vyrobou domaceho bifidus jogurtov, tak tyzden ich jem na obed s lyzickou vlakniny a ovsákov.
a vsetky ostatne ahoooojte!!
necitam cele,len som si vsimla posledne uvodne vety prispevkov,tak som sa k tomu zapojila.
timka, tie ladviny su najcastejsi problem,lebo vacsina dievcat s PPP aj malo pije, az vyzvracia tekutiny alebo idu von prehanadlami. Vela pite!!!! naozaj zlyhanie ladvin nestoji za to.bez vody sa neda zit,tak ju pite. brucho mam po nej nafuknute aj ja, uz mi asi na hlave vystrekne fontana, ale pijem a pijem a....
minetka
no on ma hned posielal k lekarovi tak som sa s nim teraz prestala bavit:(( ako mozem ist za uplne cudzim clovekom, ked som to nedokazala povedat ani jemu? len napisat...je mi velmi zle
misha,
ty si sa tiez ako natty tento mesiac krasne snazila a vysledky su tu. len vycitky su stale,ale poznas to, tie sa tak lahko nevzdavaju, tak to nevzdaj ani ty!! ta vaha je krasna. bud odhodlana si ju udrzat!! to nech je tvojim cielom. vidis,uz ani take zdrav.tazkosti nemas. aj ty si sikovne, zlato.