vies moja, ked ja neviem byt otvorena, som hrozny introvert.Navonok som stale vesela a silna ale vovnutri sa zozieram sama. som zbabelec co sa utapa v sebalutosti
Ja iba narýchlo...vážne, Natty má pravdu, psychologička je super,a môže naozaj pomôcť..
Butty, držím palce, aby si to zvládla aj spolu s priateľom...
Pekný zvyšok dňa,moje zlaté, majte sa krásne a držte sa! Natty,a neblbni, musíš to vydržať:-)
butty jj ako hovorila iriska, ja som mala prvy krat kamaratku pri sebe, drzala ma za ruku, aj plakala spolu so mnou... je to super ked tam niekoho mas... aspon prvy krat.. potom tam budes chodit rada aj sama.. je to prijemne, ale zalezi samozrejme od psychologa... ked sa ti nebude pacit jeden tak treba najsst druheho... a poviem ti, je milion krat lahsie povedat o svojich problemoch cudziemu cloveku... preto je dobry psycholog on si nemoze dovolit vycitky a take veci ako tvoji blizki lebo je to profesional a je na to aby ti pomahal nie nieco vycital ... ;) uvidis... drzim prst...
a uz tu vazne niesom.. papa
ahoj iriska.. minetka.. dakujem Vam za podporu... kebyze som si aspon teraz bola ista, ze to bude dobre... uz si pripadam byt ako posadnuta... ci som v skole, ci som hocikde myslim iba na to ako som jedla, alebo ako som nejedla... a teraz ked sa neprejedam mam tolko casu ze neviem co s nim... musim daco vymyslet ako na to stale nemysliet...
... ale teraz utekam si po mamcu do prace... majte sa krasne, pekne pokecajte si tu, nech mam co citat ked pridem....
inak misku som tu dlho nevidela... no nic... iris minet timka butty majte sa zatial krasne ;) papa
minetka
no on ma hned posielal k lekarovi tak som sa s nim teraz prestala bavit:(( ako mozem ist za uplne cudzim clovekom, ked som to nedokazala povedat ani jemu? len napisat...je mi velmi zle
timka,ale som sa ti trafila..mala som pocit,ze nepijes vobec ;) to preto,ze som tu nabehla nejako zhurta :))
neviem, ako az dokaze byt tolko vody skodlive. niekto pije moc a to celkom prirodzene, lebo to tak citi a potrebuje. ja som kedysi vypila denne pohar tekutin a to bolo vsetko.nie divu,ze mam teraz problem.
aj moja problem partia je brucho. nohy ako palicky az moc tenke, zadok nikdy, dokonca mi trci panvova kost a brucho trci. najradsej by som to presunula na zadok.