Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Timka, ďakujem:-) Mám už 25 :-))) štvrťstoročie..a rozumu nikde :-)
Tá únava je normálna, aspoň pri našich problémoch...a možno je to jarná únava:-))

timka

minetka vsetko naj. a kolkate to ze sú?
inak ja som to vcera zakrikla ze mam plno energie ako som pribrala, lebo dnes som ledva vstala a kym som dosla do roboty, akoby som preslapala 1000 km. som hotova.

minetka

Dobré ránko všetkým,prajem vám krásny slnečný dník:-) Dnes som sa rozhodla,že si urobím krásny dník a nenechám si ho pokaziť zlými myšlienkami...dnes mám totiž narodeniny:-)

alpa

Myslím že to je absurdné. Môže sa ti zvačšit len vizuálne a to tak ze moc schudeš a telo potom vyzera utlejšie a hlava ze je väčšia...

jana e

ludia odpovie mi niekto??? moze sa pri bulimii zvacsovat cloveku hlava a ked prestane hlava sa da do povodneho stavu? je to hlupa otazka, ale nemozem pre to ani spavat. dakujem kazdemu za odpoved .

Chilli

ahojte baby...dnes som sa dozvedela, že mám bulímiu...alebo som si to len priznala...to je jedno:(idem na liečenie do BA..boli ste tam niekto?

iris.

butty, nevadi.to sa treba ucit. ja som bola taka ista.uzavreta do seba a nepovedala som nic.ani dobre,ani zle.ani ked sa mi ukrivdilo,ani ked som s niecim nesuhlasila. naucila som sa to.obdivovala som tych,co to povedali, lebo si ulahcili zivot.clovek sa uci cely zivot :))
takze ak mate nejaky kurz asertivity,mohla by si sa tam pozriet...a nevadi,aj psycholog ti pomoze,ked tam pojdes.aj je dobry,tak ta spracuje,ze zacnes rozpravat :)) mozno prave tam je tvoj problem,co sposobil aj ppp. tvoja potlacana,uzavreta osobnost.to,ze sa bojis prejavit,ze vsetko zle a vsetky krivdy nosis v sebe a utlacaju ta. tak sa riesi PPP,ze zacnes riesit svoje vnutro,svoje postoje k sebe a zivotu.
popremyslaj.urcite sa odhodlas,ked bude spravny cas :)) Uz to,ze si to povedala priatelovi je prvy krocisko, a neboj sa dalsich.