Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

:-))) Také stavy mávam aj ja...ale už sa trošku lepší:-) Vidím, že je nás tu takých "štvrťstoročných" viac :-) Je fajn, že dávaš priateľovi šancu, aby Ti pomohol,mne ten môj tiež veľmi pomáha, zvládam to lepšie,ked o tom vie, a je ku mne omnoho pozornejší:-)
Držím palce, aby Ti dobrá nálada vydržala celý deň,a aby to aj s priateľom dopadlo čo najlepšie...čo vlastne robíš,si v práci?

butty

ano v praci, ale nerobim nic, trosku sa ulievam, sefko je na dovolenke v taliansku:)teraz akurat bojujem ci mam nieco zjest, alebo vyckat do obeda

minetka

:-))) Také stavy mávam aj ja...ale už sa trošku lepší:-) Vidím, že je nás tu takých "štvrťstoročných" viac :-) Je fajn, že dávaš priateľovi šancu, aby Ti pomohol,mne ten môj tiež veľmi pomáha, zvládam to lepšie,ked o tom vie, a je ku mne omnoho pozornejší:-)
Držím palce, aby Ti dobrá nálada vydržala celý deň,a aby to aj s priateľom dopadlo čo najlepšie...čo vlastne robíš,si v práci?

minetka

butty

minetka, zatial este nie, ale o mesiac budeme rovnako mlade:)) nie nestretla, akosi som nemala odvahu, ale vecer sme si pisali a bol naozaj zlaty ku mne. dnes mame ist na prechadzku a na cajik. mam dnes super naladu (tusim som aj maniodepresivna hihi).

minetka

Ďakujem, Butty :-) To isté Ti prajem aj ja, hoci asi nemáš narodeniny :-)
Ako to dopadlo včera,stretla si sa nakoniec s priateľom? a ako sa dnes máš?

butty

dobre ranko vsetkym este raz. minetka aj ja ti zelam zo srdca vsetko najnaj:) ta narodeninova dobra nalada a dobre myslienky nech ti vydrzia cely rok:))

minetka

Tak potom to bude jarná únava...alebo si iba prepracovaná :-) Vidíš, tak to sme skoro rovnako staré..teda,vlastne mladé .-)) Si dnes v práci?

timka

aj ja budem mat v juny 25. narodila som sa v prvy letny den. ja robim administrat. pracovnicku. a ja by som nemala byt unavena, mam norm. BMI