Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

jana e

lora:a ty si co? ked takto rypes urcite nie si spokojna so sebou...zkomplexovana vymleta dievcina...to tu nebolo dlho

lucya

kyblik...ahoj,no zaujima ma to,leo kedze si anorekticka,tak urcite sa ti podarilo zhodit nejake tie kila a potrebovala by som s tym pomoc,nech ma to stoji cokolvek

jana e

alpa:dakujem za odpoved, ja si to tiez myslim. mne len kamoska povedala, ze mam velku hlavu oproti telu a ze to mam urcite z bulimie, ze som taku velku nikdy nemavala...ja uz neviem...vyzeram hrozne, nechapem ako sa mozem pacit niekt.chlapcom a hlavne tomu SVOJMU

alpa

Ty si nejaka vymleta? Píšeš sem len aby si provokovala. Ludia na tejto stranke si pomahaju ak si si nevšimla. Ja ťa nebudem o ničom presviedčať pretože mi za to nestojíš. A okrem toho zneužívaš dôveru tychto dievčat...

lucya

kyblik...ahoj,no zaujima ma to,leo kedze si anorekticka,tak urcite sa ti podarilo zhodit nejake tie kila a potrebovala by som s tym pomoc,nech ma to stoji cokolvek

lucya

lory ...ahoj..vazim okolo 50 kg a meriam 156cm...chcem sa vratit aspon na 45 kg pri najhorsom,no nejak sa mi to nedari,uz som zufala...a to cvicim uz niekolko rockov :(