Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kyblik

Baby prosím Vás prestante sa tu urážať.Každá z nas má problémi a podla mna nema nikto pravo nikoho uražať

lucya

kyblik...ahoj,no zaujima ma to,leo kedze si anorekticka,tak urcite sa ti podarilo zhodit nejake tie kila a potrebovala by som s tym pomoc,nech ma to stoji cokolvek

natty

lora to, ze ma niekto v BMI nizke cisla, alebo ze mu tam pise ze ma podvyzivu, neznamena ze musi mat anorexiu... mne bmi hovori ze mam nadvahu, a vobec sa neprepchavam a nezerem jak prasa skorej naopak... a ak si tu prisla hocikoho urazat tak sa laskavo uvedom, mame dost problemov aj bez teba...
lucyia a ty moja zlata, nechcem byt zla, ale racej odtialto utekaj kadelahsie, alebo chod na forum kde pisu o dietach ZDRAVYCH dietach, lebo musis byt asi poriadne nahlavu padnuta, ked sa chces chudnut ako dievcata co su tu, to je tak, ze by si mala mat anorexiu alebo bulimiu.. nepokaz si zivot, a racej sa odtialto pakuj... pre tvoje dobro... anorekticka je osoba ktora nic neje... a ak chces schudnut takto, tak ver ci never pokazis si takto cely zivot...

kyblik

Ahoj Lora
vážim 43kg meriam 165cm ale mala som aj oveľa menej.Teraz je to lepšie
Lucya
nebudem Ti radiť ako schudnúť lebo by som Ti vykopala jamu do hlbokej priepasti ktora sa može skončit prinajlepsom poskodením doležitych organov al.smrťou

lucya

kyblik...ahoj,no zaujima ma to,leo kedze si anorekticka,tak urcite sa ti podarilo zhodit nejake tie kila a potrebovala by som s tym pomoc,nech ma to stoji cokolvek