Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Ja som to skúšala ama tiež minimálne 100krát:-) Ja som si iba náhodou vyhliadla meno psych. v zozname, zavolala jej, a podľa hlasu sa mi zdala fajn..tak som sa riadila intuíciou :-)

butty

no uvazovala som nad tym ale neviem ci by som to zvladla. mozno keby som mala dobru referenciu na nejaku psychologicku, tak by som to skusila..ale najskor to skusim sama..po 100 krat, ale teraz to uz musi vyjst!:)

minetka

No, snažím sa...občas síce zlyhám,to vtedy,ked mám zlý pocit z brucha:-( Ale depky ma tento týždeň obchádzajú, taký týždeň si už ani nepamätám:-)
Psychologička sa ma opýta,ako sa mám,a ja jej poviem, čo som zažila,ako som reagovala na niektoré situácie.,.na začiatku som jej porozprávala,ako to všetko začalo,a tiež,čo ma trápi, problémy doma,a tak...teraz je už v obraze, tak vie,na čo sa má pýtať...je to taký rozhovor,ako s dobrou kamarátkou,iba musím byť celkom úprimná..vieš,kedysi som bola tiež taká uzavretá,nikomu som o sebe nič nehovorila,a teraz som nemala problém povedať jej o všetkom...bolo to také oslobodzujúce..nechceš to skúsiť aj ty? :-)

butty

no len mna cez vikend vzdy chyti nejaka depka lebo som sama na byte a este ma aj prsat:( ale povedala som si ze idem robit jarne upratovanie, tak to ma hadam zabavi:)

minetka

To je super, Butty, len tak ďalej! Ak bde priateľ s Tebou,zvládneš to,neboj sa..a aj keby nie,nájdi si nejakú činnosť,chod sa prejsť,rob niečo,čo ťa odpúta od myšlienok na jedlo...mysli na to,že sa držíš už celé tri dni!!!Veľmi Ti držím palce.

butty

akurat som mala stretnutie z obchodnikom z jednej spedicky..prisiel ma presviedcat ze oni su najlepsi:)) taketo stretnutia mam rada, citim sa velmi dolezito hihi...tak sa na mna pozeral, ze mam strach ci ma neuriekol:)

butty

celkom dobre, akurat mam zmiesane pocity z vikendu...na jednej strane sa tesim ze si oddychnem, na druhej sa bojim ze zasa zlyham:( uz treti den sa drzim