timka mas pravdu, zajtra hlasia uz skarede pocasie nanestastie, a tej kavy tolko nepi prepana, tolke mnozstvo je skodlive...inac ten balicek s tycinkami je este vzdy poloplny?:)
arwee, rozmyslala si o tom priatelovi ako dalej? danove riaditelstvo je fajn (zaradis sa medzi nas, kancelarske krysy:), ale som rada ked tam nemusim:))
timka, obed som mala este o desiatej, lebo som neranajkovala...a zasa salat ako vcera. dnes som si dokonca kupila aj maly kusok supertucneho syra, lebo ja som zavislak na syre, ale cudujem sa, lebo je v chladnicke a vobec na neho nemam chut:)
ja vypijem denne aj liter kavy. este aj pred spanim. ale niekedy mam obdobie, ze 2-3 dni na nu nemam vobec chut. inak asi bude zmena pocasie, lebo ma strasne bolia lýtka a brnia klby.
arwee, kava je nanic, ja som si dokonca vsimla ze po nej sa mi vzdy zhorsi nalada, tak ju skoro nepijem a ked ano tak slabucku a s mlieckom len tak pre chut:) inac kava ma laxativny ucinok? alebo iba na mna? lebo po nej vzdy bezim:))
minetka sa tu uz dnes asi neukaze..aspon tak pisala:)ja tiez neznasam dovolenku..bavi ma tak pol dna..ale som nejako hrozne unavena a musim sa toho zbavit. Asi jarna unava
minetka je este stale na obede? minetka odkial si?
s tym doma bitim som aj ja tak, tesim sa na dovolenk, ale ked pride rano je fajn, ze mozem dlhsie o par hodiniek spat, ale potom len nervym a vyjedam. a nudim sa. beham z izby do kuchyne a v kuse prepinam telku. a take ze jarne upratovanie ma netaha:
inak co dobreho bolo na obed?