vsadim krk na to, ze si nejaka vymelka okuzlena momentalne pro-ana strankami, navstevujes ich, mozno si aj sama autorka.sem prides, vymyslis si novy nick a strasis tu. mimochodom ten prispevok na stranku nepisala rila, ale ty, iba si si zobrala cudzy-teda jej nick, takisto moj ...mimochodom kyblik to s tym zvieratkom som nepisala ja...internet ma siroke spektrum moznosti a vsetko aj tvoja ID sa da zistit, kedze praca s pc je moj studijny zivot a zivot celkovo tak ti mozem teraz aj povedat odkial pises...mimochodom konkretna pro-ana stranka patri velmi dobrej kocke(aj ked ste urcite vsetky proti a myslite si ze jej sibe) a urcite by nesuhlasila so sirenim tejto stranky.
a tebe lucya ked chces schudnut je to lahke:ked sa vydaj=prijmu vaha stagnuje, ked je vydaj vyssi ako prijem, automaticky klesa aj vaha, takze pokial neurobis ani jeden krok za den, kludne zi jak anorektik na jednom jablku, ale pokial zijes normalnym zivotom, daj si ranajky, obed a lahku veceru a hyb sa. mimochodom-kto ranajkuje chudne a je o svata pravda, teda pokial nezere rano pizze s pivom alebo tak...stale mam PPP, ale zacinam si uvedomovat ze neccem vyzerat ako kostra-boze ved ide leto, nechcem zit vo svetri.moje bmi je 16-rovnych.som vysrany bulimik a je mi zo seba zle, este teraz mam sacky plne "toho" schovane a musim to vyniest.bulimia je strasna svina, horsia ako zavislodt na drogach, nikdy neskusat odporucam...