Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

natty: ale ja sa neviem zastavavit nie pri sladkostiach, praveze ja sladkosti jem velmi zriedka, mozno raz za 2 tyzdne aj to mravciu porciu. ja sa neviem zastavit ani pri zelenine, ovoci, hocicom. raz mama pred niekolkokymi rokmi kupila 15 kg stajglu ceresni v piatok, ze v nedelu budeme zavarat. ale bohuzial, do nedele som ju celu zjedla. ale to som 2 dni nic ine nejedla len ceresne.

xyz

rila ty uboziatko.lutujeme ta velmi.celkom uprimne. si v srackach a nechces v nich byt sama,tak chnapes kostnatymi ruciskami a chces k sebe stiahnut este niekoho,aby si si ulavila svedomie,ze v tom nejdes sama.

jana e

vsadim krk na to, ze si nejaka vymelka okuzlena momentalne pro-ana strankami, navstevujes ich, mozno si aj sama autorka.sem prides, vymyslis si novy nick a strasis tu. mimochodom ten prispevok na stranku nepisala rila, ale ty, iba si si zobrala cudzy-teda jej nick, takisto moj ...mimochodom kyblik to s tym zvieratkom som nepisala ja...internet ma siroke spektrum moznosti a vsetko aj tvoja ID sa da zistit, kedze praca s pc je moj studijny zivot a zivot celkovo tak ti mozem teraz aj povedat odkial pises...mimochodom konkretna pro-ana stranka patri velmi dobrej kocke(aj ked ste urcite vsetky proti a myslite si ze jej sibe) a urcite by nesuhlasila so sirenim tejto stranky.
a tebe lucya ked chces schudnut je to lahke:ked sa vydaj=prijmu vaha stagnuje, ked je vydaj vyssi ako prijem, automaticky klesa aj vaha, takze pokial neurobis ani jeden krok za den, kludne zi jak anorektik na jednom jablku, ale pokial zijes normalnym zivotom, daj si ranajky, obed a lahku veceru a hyb sa. mimochodom-kto ranajkuje chudne a je o svata pravda, teda pokial nezere rano pizze s pivom alebo tak...stale mam PPP, ale zacinam si uvedomovat ze neccem vyzerat ako kostra-boze ved ide leto, nechcem zit vo svetri.moje bmi je 16-rovnych.som vysrany bulimik a je mi zo seba zle, este teraz mam sacky plne "toho" schovane a musim to vyniest.bulimia je strasna svina, horsia ako zavislodt na drogach, nikdy neskusat odporucam...

jacquelin

no, chcem sa spytat jednu wec. mozno sa tu uz o tom debatovalo, ale je tu cez 6 000 prispevkov a je nemozne precitat. takze: chcem sa spytat anorekticiek ako sa vedia zapriet a nejest. ja dost zhodila zdravou stravou. ale chcem znizit prijem potravin, kalorii vsetkeho, ale newiem ako to mam docielit..urcite by sa nasiel clowek co mi powie, neblbni! ty chces dobrovolne spadnut do priepasti?? nie!! ale chcem znacne obmedzit jedenie..

lucya

natty ....ako,myslis,ze som to neskusala? cvicim asi 7 rokov,ale to neppomaha,aj zdrave diety sa skusali ak vsetko mozne,jem zdravo,cvicim,robiim vsetko,jasne,ze by som na toto nesla,keby to nebol krajny pripad,aj tak dik...no nic

mis.

Ahojte, dievčatá. Práve nám doopravovali net, tak som Vás prišla len pozdraviť. Chvíľku som si čítala, čo ste zapísali, keď som tu nebola, klikla som zrovna na stránku, na ktorej na mňa nejaká dotyčná napísala, že som klamárka a manipulátorka...ďalej som nečítala, a ani nebudem..až mi ostalo z toho zle..majte sa....a tí čo chcú, držte sa.

lucya

natty...no,mne take nieco asi nehrozi...skusala som sa vyvracat a to som mala ruky v hrdela a cokolvek ine som skusala nato,no nic,asi mam silny zaludok

natty

aljoska jaaaj :) tak to som rada teda ze si okej :))) som ta tu uz par krat zazrela predtym sa mi zda :)) mile stretnut niekoho z okolia :)