Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minnetka

Iba na krátko, je tu šéf a otravuje :-(
Butty,stačí,aby bol s Tebou, nemusíte to teraz rozoberať,ak nechceš...stačí aj jeho blízkosť..držím palčeky,aby to bol pekný víkend..drž sa!

butty

minetka, bolo to fajn vcera, boli sme v cajovni a na prechadzke, ale nehovorili sme velmi o tom.. som ho poprosila nech zostane so mnou na vikend ale musi sa ucit:(

timka

minetka: vsak prave ja zjem asi 3000 kj z jedla a tak 2000 kj z orieskov a jadierok = 5000 kj, to je silna redukcna dieta to staci akurat tak na bazalny metabolizmus (no ja ho aj mam spomaleny) tak je to taký slabsi norm. kaloricky prijem. len ten objem a miesanie. kedysi som drzala skoro rok oddelenu stravu (vlastne tym som zacala A), teraz by som nevydrzala ani hodinu.

minetka

Timka, telo si zadržiava vodu, lebo veľa papáš...ja to poznám, ked zjem viac, tiež moje telo zadržiava vodu, a na wc idem na druhý deň ráno...skús nejako prekonať tú chuť jesť..je to ťažké, ja viem,ale skús to! Nechaj telo,nech Ti povie, či už má dosť..ale vidíš,ani si nepribrala, takže to bolo pre telo asi normálna porcia...Tvoj problém nie je veľa kalorií, jedla si hlavne zeleninu, ale problémom môže byť, že miešaš veľa vecí naraz, dávaj si medzitým nejakú pauzu..