Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

jaj minetka: velmi sa nemam cim chvalit. dala som si tu hlavu brokolice, kukuricu, mrkvu, 1 zemiacik a prsko (cca 700g porcia) ale o 20 minut 50g balik jadierok, 500 g kapustty, 2 rajciny, 1 cibula, 1 jogurt, 2 dcl mlieka, dobcek z vianocky, 10 dkg salamy a cele som to zalievala 3 litrami zeleneho caju. bla bla. v noci som kazde 2 hodiny polievala wc a do rana sa vaha vratila ako bola vcera. vecer som mala o 4 kg viac ako rano.

minetka

:-)) Ok,Alti...je pravda, že tie banániky mi robia trošku problémy...nejako ma zapchávajú :-)
Viem, že sú dôležité,ale...pokúsim sa s tým niečo urobiť, sľubujem :-)
Tak pekný dník,maj sa krásne:_)

Alternativa

...a tiez s morom problemov, starosti, aj chorob. Ale je na nas, aby to krasne, pozitivne kazdy den prevazilo to "zle". Vlastne vsetko zle je na nieco dobre, viac si uvedomime, ocenime tie kazdodenne hoci aj malicke pozitiva ;o). No a ked vzorr, tak prave dojedam banan s tou prepotrebnou davkou tryptofanu, aby sa nam tvoril serotonin nevyhnutny na dobre nervicky. Takze sup, Minetka, daj si aj Ty dnes a kazdy minimalne 1 bananik. Vlasten ten banan a pozitivne myslenie je rada pre vsetky dievcata v tejto teme. treba bojovat proti PPP, da sa to. Pekny den, prcham :o)

minetka

Máš pravdu, Alti, vidím to teraz aj ja sama:-) Zlepšil sa vzťah s mamkou,s priateľom...a to iba preto, že na nich neprenášam svoju zlú náladu...a ak na mňa príde, snažím sa zistiť jej príčinu a zbaviť sa jej:-)
Ty si taký môj vzor:-))) Vždy optimisticky naladená, veselaá..:-)

Alternativa

Ano, Minetka, presne o tom je ta spravna psychologicka - uci nas k postojom k sebe samej, k inym, asertivita je jeden z klucovych momentov. Tvrda makacka, ale oplati sa :o)))) Dik, ja som OK, snazim sa stale v sebe doplnat pozitivnu energiu, dobru naladu. Nie je to vzdy lahke, ale da sa to a vracia sa to pozitivne v chovani, vztahu s ludmi :o)))

minetka

Jeej,Alti, ahojky:-) Musím priznať, že mi psychologička pomáha...ale skôr v tej asertivite a prístupe k sebe samej a k okoliu...to,ako vnímam svet a ľudí ja,sa odráža v ich správaní ku mne...a odráža sa to aj na ppp...zlepšil osa to,ale ešte to nie je ono,to bruško stále akosi neviem prijať:-) Ale aj dnes mi niečo takmer pokazilo náladu,ale nedala som sa..a uchovala som si ju :-) Hoci u nás slniečko nesvieti..ale ja si ho rozsvietim v sebe:_)) Ako sa inak máš,Alti?

Alternativa

Ahoj Minetka,
som rada, ze sme sa tu stretli a ze krasne postupujes v liecbe. Supeeeer. A to navodenie dobrej naladicky nam ponuka aj toto jarne slniecko. Tak si ho uzi, ako aj vsetky dievcata v teme.

minetka

ešte upresnenie...myslela som, samozrejme,tie príspevky, ktoré útočia a ubližujú dievčatám,ktoré tu naozaj majú problémy.,..

minetka

Dobré ránko, babenky...ani neviem,ako reagovať na tie príspevky...najlepšie je ignorovať ich, ľudia, ktorí ich píšu, sú chudáci, ktorí si kompenzujú svoje komplexy..
Ako sa dnes máte,babuľky? Včera ma psyhcologička pochválila,že už viem kontrolovať svoje nálady a emócie,a navodiť si vedome dobrú náladu...ďalšie stretko máme až o dva týždne...a dala mi kontakt na kineziologičku,vraj to môže pomôcť pri bulímii...tak jej asi zavolám a vyskúšam:-)
Butty,ako to dopadlo s priateľom?Porozprávali ste sa?
Timka, ako si to zvládla s jedlom??Arwee, máš sa dnes už lepšie? Dnes Ti budem držať palce, aby to s tou prácou vyšlo..A všetkým vám prajem krásny dník, plný pohody a radosti zo života:-)

timka

arwe: ja mam 157 cm a 57 kg a som az moc chuda.tak neblbni. viete co. my tu predavame v robote aj take kupelnove skrinky so zrkadlami. v jednom vyzeram ako spajdla a v druhom akoby som sa rozsirila. sranda. mam radsej to prve.