Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

timka no ja toho syru vela naraz radsej nekupujem:)ale som schopna zozrat aj 20-30 dkg eidamu na posedenie:)alebo celu Nivu...to fakt si z obyčajnych tyčiniek tolko pribrala?ja najviac priberiem z pečiva..rozky, to je peklo!ked nejem vôbec pečivo, hned kila letia dole.

timka

mne sa zda uz 1 zemiak vela na jednu porciu, viete ja uz som domylena tymi normalnymi porciami. vyzera to na vela, ale ked to zjem, je mi to malo. a preto zerem take sprostosti ako cornflake a zeleniny. vlani som v robote nic nejedla len 1/2 kg bnalik tyciniek slanych a pribrala som z nich na 80 (no trocha aj antidepresiva ucinkovali lebo kolegyna z nich nepribrala) ale ten balik ma tolko kalorii ako 5 jedalenskych obedov.

Arweena

butty starosti s priatelom som zatial nechala tak...neviem..neznasam tie jeho nalady.Jeden den ma nosi na rukach a druhy si ma zas cely den nevsima:( ti chlapi su hrozni

andy

Ahoj dievcata, zelam nadherny den plny slniecka nie iba na nebi, ale aj vnutri :-) Chodia tu skvele babenky, vzdy sa tu nasmejem (ked je tu natty), ale niekedy je mi aj smutno (ked sa vam nedari)- iba vas citam. Krasny dnik bez zbytocneho trapenia.

Arweena

butty ja si to bez kavy neviem ani predstavit..to by som zaspala na stole..aj na mna ma občas laxativ. učinok:)ked si ju hodim nalačno a bez cukru..
timka ty si môj človek!ja milujem syry tiez:)ale z tych sa teda dost pribera..neviem sa ich vzdat. Salat bez syru sa nerata..akurat som si urobila šalat rajčina, uhorka, kapusta a na kocky som nakrajala eidam

butty

supertucny je podla mna napr. paladin montsalvant 60% s modrou plesnou:))ten mam prave v chladnicke a dufam ze tam zostane a nepoputuje do mna a potom do zachoda

timka

tycinky dojedla mama niekedy. tej kavy je vela ale slabunkej, takze kofeinovo asi tak len na 3 picola. aj ja som na syry. ale co je to extra tucny. ja zerem furt gouda, eidam a milujem plesnove ale velmi ich nemozem kvoli exemom.