timka preco si tak negativne naladena? ja budem sama doma tak som si naplanovala velke upratovanie pri veselej hudbe:) co znamena ze nemas s kym ist von??
zuju. neviem aku si mala vahu. ale v akzdom pripade to tu uz aj gabina pisala, ze zo zaciatku pribrala, ale to potom postupne ked ti nabehne metabolizmus zide dole. uz vydrz uz to nevzdaj. ja sa kvli tomu priberaniu bojim zacat normalne jest.
inak kedysi som mala taky rýchly metabolizmus, ze mi ho kazdy zavidel, 5 rohlikov na desiatu v skole a tak a bola som ako vyžla, neviem naco som vlastne zacala s dietami. takto som si to cele dosrala mozno na cely zivot. mladost je uz v nenavratne.
nechystam nic, ale viem ze sa budem prezierat. mam v plane zajtra vytiahnut bicykel a ist do lidlu kupit umele sladidlo, ale asi bude prsat, tak budem zas len doma prepinat 2 na tri a hadat sa s rodicmi, lebo ked sme vsetci doma, po 1 hodine nastupuje syndrom ponorkovej choroby.
nemam s kym ist von, ani kam ist von, tak som doma.
ale kaloricky je to este mozno aj viac. keby si si tú tycinku robila doma, tak vies co v nej mas. takto tam je mozno 1 uboha susena marhulka. ale to s tym bebe je fakt o..eb. reklama na predaj. alebo milujem tie reklamy deti chcu na ranajky cinimins. to je total nezdrave. a dnes naty pisala ze kukurica sa dava prasatam na vykrm. a ja zas ma napadlo, ze ovos sa zas dava konom, ako super vyzivne jedlo.
ale je pravda, ze keby sme sa na to takto pozerali, tak by sme nemohli nic nejst.
ale timka, podla mna tam nejaky rozdiel je...ked si das 100g cokolady a 100g tycinku tak urcite...nejde iba o energeticku hodnotu predsa, ale aj o zlozenie! ten ovos v tycinke ti aspon precisti creva a susene ovocie ma vela vitaminov a stopovych prvkov. zdrava je iba horka cokolada takze arwee tie tycinky su podla mna ok
timka tak to vzdavam, co mam jest?:)furt zeleninu..alebo kuracinu..uz je mi z toho zle..ale ja nedokazem dodrzovat nejaky jedalniček. to by mi musel vzdy niekto pripravit a naservirovat a ine jedlo by som nemohla mat k dispozicii
ja nevidim velky rozdiel medzi bebe a inymi domacimi keksami. reklamy sú klamarky. doteraz boli be be dobre,teraz maju uz o 25 % menej cukru, o chvilu pride reklama o 25% menej tuku..... proste keks ako keks, akurat ze napisu s cerealiami.