Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

timka ja viem, radsej by som mala kupovat bez jogurtu, ale take mi zas nechutia..niekedy zjem za pol dna len tu tyčinku, takze sa to mozno preto az tak neodrazilo.A este bebe dobre rano, to musim mat skoro kazdy den:)hlavne to orieškove

timka

tie muslityc. si mozes odpustiti alebo rovno dat cokoladu. energeticky tak isto. to je len cukrovym syrupom a rozmixovanym susenynm ovocim zlepene ovsaky poliate susenym mliekom zmiesanym s rastlinnym tukom.

Arweena

ani ja to az tak nesledujem ked mam dobre dni:)ani neviem, kolko by som mala za den zjest kcal, aby som nepriberala

butty

ale vazne timka je fakt v obraze:)) ja zas tie kalorie tak nepocitam, a niekedy ked mam dobru naladu tak ani nevraciam a potom to aj tak vyzera ze o par dni sa potom nemozem na seba ani pozriet a skoncim zasa pritom:(

Arweena

timka ty si tu potravinovy expert:) ja este furt vyjedam tie musli tyčinky v jogurte z Lidla:)najradsej mam marhulove..no hrozne to je so mnou..

Arweena

preboha!timka nad tym som sa nikdy az tak nezamyslala..a to vsetky tyčinky su take?ja vyžieram take sezamove, z Lidla:)ale asi ich radsej vyhodim, aby ma nelakali..