Prosím ozvite sa niekto, kto bojujete s týmito ochoreniami. Ďakujem
-------------- Stručný článok na tému Anorexia www.zdravie.sk Komunita PPP ppp.zdravie.sk Poradna www.zdravie.sk
mishi, ahoj:) no, kedze som uz asi dva dni nespala, tak celkom fajn. upratujem a tak podobne, celkom stresy doma. ani som nikde nemohla ist, co ma mrzi..co ty?
forev., ajoj. Ako si sa dnes mala?
mohli by ste si konecne uvedomit, ze je vam nanic, pisat tu vase miery. pretoze nie je dolezite kolko kil vase telo ma, ale ako to na nom VYZERA.
no ja som potom tiez anorexicka lebo mam 164 a 47,5kg.Myslim ze je to normalna vaha a nie vaha anorexicky
Každí v mojom okolí si myslí, že mám anorexiu, alebo bulímiu.Ako zistím, či to tak je bez vyšetrenia.Výšku mám 163 a váhu 48.Poradí mi niekto?
dobru noc.-)
ked ja este studujem tie moje prkotinky :) a tesim sa tiez! pa
Jasne, vsetko preverime, dohodneme, zajtra :D. A listky, dufam, budu. Pa a chod uz spinkat, ja tiez
len treba zabookovat listky ;) a operu mam tiez velmi rada, ale balet som taak dlho nevidela! mozme pozriet aj tu. ale labute su labute..
Takze do kalendarikov si piseme na 26.9. "damska jazda". Cez telefon sa dohodneme. Dobru noc, Gabinka.
Najčítanejšie články
Oblečenie pre váš nový aktívny rok
Výživové doplnky s postupným uvoľňovaním preukazujú vyššiu efektivitu. Máte ich doma?
Tajomstvo zdravých a silných vlasov: Ako zastaviť ich vypadávanie?
Najobľúbenejšie babské rady z kuchyne: Zatočte s chrípkou už v jej počiatkoch
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.
Aktuálne na ZDRAVIE.sk