fashionbaby...
Ak sem niekto navrhne univerzalnu radu a este ju skusi vtednat do jedej vety, navrhnem ho na Nobelovu cenu. Keby to bolo take jednoduche, davno zmiznu vsetky temy na tomto fore a ostane len jedina: Som z toho vonku, tu je navod, skuste to tiez...
Nie je to ako s bolestou hlavy, ze si das tabletku a o par minut je to prec. A nieje to ani o tom, ze Ti niekto da radu, ktora to vyriesi. A, bohuzial, to nie je ani o tom, ze to niekto odrobi za Teba, ze ten niekto najde riesenie za teba a ten niekto za Teba aj prevezme zodpovednost za vysledok.
napriek tomu to cele stoji za to...
Je to subor krokov a rieseni, ako sa posuvat vpred. Je to cela skala moznosti, z ktorych nemusi kazda pasovat na kazdu. Je to kvantum cesticiek a ta Tvoja je urcite tiez medzi nimi. Len ju najst...
Ano, je tazke povedat zo dna na den - stacilo, ked to uz tolko krat nevyslo. Je tazke uverit tomu, ze to "stacilo" raz bude naozaj platit. Ale ver, ze je to tak. je to o vytrvalosti, o skusani, o hladani. O praci na sebe samej - a to predovsetkym. O Tvojej psychike, o Tvojom zivote, zazitkoch, boliestkach. To vsetko k tomu patri a to vsetko treba otvarat. A hladat vysvetlenia, preco prave ja, preco moje telo, preco to zatial neviem inak...
neboj, najdes riesenie, skus byt uprimna hlavne sama k sebe,skus si veci pomenovat pravym menom...Mas niekoho, kto Ti s tym pomaha? Mas niekoho, kto Ti z nadhladu vysvetli, co sa s Tebou prave teraz deje? vyhladala si dakoho, kto tomu rozumie a kto by Ti mohol pomahat?
Nevzdavaj sa, ja som z toho vonku a tiez som neverila...