Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Dee

chilli, tu neide len o to ze zvracias, to je spojene o vselicim inym, urcite nejake depresie, mozno aj uzkost a samovrazedny pokus nie je sranda. Necakaj, aby ta tam odviezla sanitka, ale chod tam na vlastnych nohach. Za chvilu su letne prazdniny, dva tyzdne pred nimi sa tam "ubytujes", ked nechces ani nikto nemusi vediet kde si, povies ze si bola n dovolenke a hotovo.

Chilli

nemám...vraciam strašne strašne málo.a keď jem svoje jedlo,tak nevraciam VOBEC. Chodím do školy,no vlastne už nie,lebo mám individuálny študijný plán. Psychiatrička povedala,že teraz nemôžem chodiť do školy

klamárka

Dee, aha, to som nevedela, pretože keď som tam bola ja, boli tam všetci nad 18r, ospravedlňujem sa.
Chilli,
neviem, čo na to odpovedať, nebudem Ťa presviedčať. Ale jednu radu Ti dám. Ak tam sama nechceš, nechoď tam, nemá to význam! Ale klameš samu seba, že to máš pod kontrolou. Nemáš, a ty to vieš.

Dee

takze mas bulimiu.
Ked vracias, aj ked nie casto, tak mas bulimiu a tes sa, ze to este nie je casto a podchyt to teraz, kym nie je neskoro

Chilli

ja aj tak nikam nechcem ísť...ja nemám bulímiu.všetko je pod kontrolou.nevracán tak často,ani nie som vychudnutá