Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

klamárka

Arwi, žalúdkový čaj nemáme:(.. a vidíš, keby som vedela zvracať, nič by nebolelo...lebo by som to dala von:(..

butty

tak ja sa tiez pochvalim co si varim na veceru aby som trosku zmiernila vase vycitky:))) cestoviny so sampinonmi, cesnakom a kopcom tucnej nivy:))

Arweena

miška ja mam vzdy taketo problemy, lebo jedlo do seba hadzem postojačky. Musime sa naučit sadnut si s tym za stôl a poriadne to pozut..potom take naduvanie a bolesti nehrozia..
Ked hltas jedlo, prehltnes aj vela vzduchu a to robi problemy. Ja ked nieco zjem velmi s chutou, potom sa mi začne hrozne čkat

Arweena

butty ale ja som to myslela so srandy s tym ohovaranim:)a mas pravdu, som apaticka, nemam silu a chut s tym bojovat..nemam totiz dôvod alebo motivaciu.

klamárka

Arwi, s prsiama nápodobne...A máš pravdu, nahádzala som tú večeru do seba. Ani neviem, ako ten jogurt poriadne chutil, viem, že bol biely. A tá trocha krupice, viem, že bola sladšia než jogurt. A tiež viem, že som to všetko jedla asi 5min..Prečo ale tie kŕče? Veď na obed som jedla pečivo, to je predsa tuhšia strava, a vtedy ma brucho nebolelo:(...

butty

arwee prepac, nemyslela som to tak a nemala som v umysle ta ohovarat a mrzi ma ze to tak chapes...radsej sa odpojim ja

klamárka

Arwi, tú silu neviem teraz rozdávať ani ja! Tiež sa necítim na úsmevy, ktorými nás obdaruváva nattka a pod. Prečo by si mala ísť preč? Máš právo tu byť...načo sa pretvarovať ako Ti je úžasne a nebude to pravda?

Arweena

miška tak si daj nejaky zaludočny čajik, aj ja mam niekedy krče, ked to nahadzem do seba a predtym som nič nejedla..ja jedavam hrozne rychlo, ako zmyslov zbavena:)treba jest pomaly