Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

butty

arwee, prestala som s antikoncepciou pred dvoma mesiacmi a myslim ze som mala horsie nalady ked som ju uzivala...bez nej som trosku vyrovnanejsia..ale pri bulimii moze pomoct napriklad tak ze minimalne 5 -6 hodin ked zjes tabletku nesmies vracat lebo nemusi byt ucinna:))

Arweena

aj ja mam problemy s krčnou chrbticou, je to hrozne...chodim furt zhrbena ako babička, ked sa nekontrolujem:)
mate doma termofor?daj si ho na brusko a skus sa na chvilu vystriet niekde na postel

Arweena

prehanadla su svinstvo, nastastie som ich nikdy neskusala..skus si ich nedavat. Acidko pijes?a su take tabletky Bion3 na obnovenie črevnej flory a su tam aj vitaminy, mama si ich kupila. skus to

Arweena

butty cestoviny su super..mnam mozno keby som nemusela vyvarat ako diva, mozno by sa aj to vracanie obmedzilo:)ale nemam to srdce ho posielat do reštiky
Mne to niekedy meškalo aj mesiac, dva..mala som take nepravidelne obdobie, az strach...tak ma napadlo, bol tu raz taky prispevok, ze uzivanie antikoncepcie môze pomoct pri bulimii..ze vyrovnava hladinu hormonov ci co..

klamárka

butty, panikáriť? Takže si niečo "robila" a teraz sa bojíš:-))) Nóó, ja také starosti nemám:)...a to už mám na to aj vek:(...lenže PPP mi nedovoľuje nikoho ľúbiť:(

klamárka

Arwi, ja som sedela:(..a začínajú ma bolieť aj obličky:(...dúfam, že je to zas vďaka preháňadlám...naposledy som bola na wc- bez preháňadiel- asi pred 2mesiacmi:( Neviem bez nich psychicky vydržať ani 2dni:(

Arweena

miška vracat nechci vediet. Radsej nejake bolesti brucha..mna boli cele hrdlo ako keby som mala anginu, oči stipu, mam ich z tej namahy cele krvave:(
skus sa napit vlaznej vody alebo sa na chvilu schul do klbka

butty

inac babenky ja by som teraz strasne rada privitala tie predkramove tazkosti...lebo uz 4 dni mi to meska a zacinam mierne panikarit:)