Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

butty ved ani ja som necitila dnes hlad, a vysledok?:)radsej si daj trocha z tych cestovin teraz ako keby ta to malo chytit o pol noci

butty

s tymi prehanadlami som na tom rovnako arwee, raz som to vyskusala, ale citila som sa divne ked som si ich kupovala, tak radsej vraciam

klamárka

Arwi, keď to kupuješ, je Ti jedno, čo si tá lekárníčka myslí, hlavne, nech to máš v ruke. Mne to v jednej lekárni prestali predávať, a ešte ma tam riadne spucovala!!!! Odvtedy som tam nikdy nebola a teraz tie lekárne radšej striedam..Vždy som mala strach, že dostanem rakovinu čriev, ešte pred 2mes., ale teraz mi to je jedno, lebo chcem aj tak zomrieť, preto sa ani nesnažím neužiť ich...

Arweena

miška to je dobre, ze je ti smiesno:)aj mne je..
butty no to by som nemohla brat v tom pripade by som bola uz stokrat tehotna..alebo čert vie, mozno by ma to odnaučilo vracat to riziko tehotenstva

butty

baby ako je mozne ze vobec necitim hlad? dnes som zjedla iba pol rozka a pomaranc a ked sa teraz kuknem na tie cestoviny na sporaku prevracia sa mi zaludok:(

klamárka

Arwi, dedičná? U nás sú všetci obézni, takže u mňa to neplatí:)...a ja antikoncepciu zatiaľ nepotrebujem...hmm..

Arweena

tak vyhod tie prehanadla..ja by som sa asi aj hanbila to kupit v lekarni..mala by som pocit, ze vedia, na čo to chcem:)

klamárka

butty, mne je z toho strašne smiešno:-)
Arwi, idem si dať na to brucho ten termofor, ale neviem, či to polaví...

Arweena

miška no keby to bola ´pravda s tou anitkoncepciou, aj by som si to dala predpisat. ale telo mam uz dost zničene a dopovat sa este aj hormonmi mi netreba..
dnes som dokonca čitala v baječnej zene ci kde, ze anorexia byva aj dedična:(

klamárka

Arwi, každý deň mám activiu, už asi pol roka, 2mes. užívam denne ten Bion3, ale načo? Aj tak sa stále cpem preháňadlami. U mňa sú preháňadlá ako u vás vracanie. Musím si ich vtedy dať..stáva sa mi, že to oddiaľujem, idem na prechádzku, ale prídem domoc a aj tak ich do seba nacpem. A nie 1-2tbl. ako je odporúčané, ale na jeden x aj pol krabičky..