Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

miška co ti mam na to povedat..mozno keby som ja mala problemy s obličkami, hrozne by ma to vystrašilo.vies je obličky su hrozne dôlezite. Mozno potrebujem aj ja nejaky zavazny problem, aby som sa prebrala konečne!! aspon vela vody pi

klamárka

Arwi, preto by som chcela radšej zvracať, pretože preháňadlá v takom množstve sú oveľa horšie:(..tiež mám z nich strach, ale vždy si poviem, že radšej budem trpieť od bolesti, než pribrať:(

butty

tak to nie, nocne zachvaty nemavam, na to som moc leniva:)...a o hodinku pride priatel takze budem chvalabohu pod dozorom...ale aj napriek tomu ze som dnes dokopy nic nezjedla citim sa strasne plno

Arweena

butty no ja na ceny nehladim, ked ma to chyti:) dnes mi tych vynikajucich reznov bolo tak luto.. ja som uz do misy splachla tazke tisice:(

klamárka

Ja vracať neviem, preto musím preháňadlá:( A to som skončila už raz so zlyhaním obličiek v sanitke a v nemocnici...pri infúzkach som si hovorila, že končím s celou PPP, ale nie. Po prepustení ma to prešlo...a to keď mi do žily stekali infúzky, mala som chuť si ich vytiahnuť, stále som premýšľala, koľko je v nej kalórii. Nejedla som tam, tak som sa bála, že mi do nej ešte niečo dávajú..

Arweena

miška no ja som kupovala uz aj tehotensky test:)) ale prehanadla by som sa bala viac..
neviem čo je horsie, prehanadla alebo vracanie:( obe rovnako zle..ale pred prehanadlami mam rešpekt

butty

arwee, myslim ze nielen to riziko, ale mne bolo sakra tazke vyvracat tu tabletku, ked jedno balenie stoji tak 400 korun:)))))

klamárka

butty, tiež mávam také dni, že nie som hladná....ale...ja by som si tie cestoviny na Tvojom mieste radšej dala- ak máš skôr problém s bulímiou, lebo večer Ťa to môže ovládnuť, keďže celý deň "hladuješ"...