Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

prejedenie je relativny pojem. za prejedenie sa povazuje u ppp ked zjeme viac ako sme chceli. ale napr. ked som jedla pocas ppp normalne, za prejedenie sa povazovala dupla. teraz za prejedenie povazujem aj 1/2 normalnej porcie. takze kazdy ma iné merítko.

timka

ani mna neovlyvni. dokonca ani prejedenie. minule som zjedla cca 3 litre hustej fazuelovej polievky (to trvalo asi tak hodinu) musela som si lahnut, lebo mi isiel prasknut bachor ale po hodine lezania som bola zas hladna. a pritom fazula ma vraj nizky glykem. index, na mna uz nic co na norm. ludi funguje neucinkuje.
jedine riesenie je ale naozaj to pravidelne jedenie, a odolavanie nastrahama a prejde mesiac, telo si zbykne na ten system a nastraham budeme odolavat lahsie, potom len treba vydrzat az do smrti. to je tak, ako ja som bola zvyknuta kazdy den domov z roboty a 2 hodiny som zula-plula. a chybalo mi to, nevedela som co mam robit tie 2 hodiny, chodila som doma ako zviera v klietke. tak som zacala luskat jadierka, dam si este jednu kavu, potom zeleninku , veceru a idem spat. a teraz som si uz zvykla na toto. sú to proste zlozvyky.

mis.

minetka, lenže ja furt priberám:(...chcela by som tiež vedieť zvracať:(...len v prípade prejedenia sa:(..
Timka, u mňa ani nepomôže pravidelnosť proti "nutkaniu" jesť. Ja môžem jesť do večera pravidelne, ale keď to na mňa príde, tak to proste príde, neovplyvní to pravidelné jedenie, neviem, či ma chápeš, ako to myslím..

minetka

áno, Miška, je to preto:-((( A pritom chcem a potrebujem pribrať, ale niekedy to preženiem s jedlom,a...ale ak niekedy jem pravidlenešjie, a normáln eporcie, aj tak nepriberám, ale to si telo musí najprv zvyknúť...tak to bude aj u teba, moja,neboj sa..

timka

prave to je aj moj problem. ked zacnem jest, neviem sa zastavit, prejem sa potom si poviem ze uz dnes niz nezjem a potom to aj tak nedodrzim. a prave preto sa snazim jest az vecer, aby som mala na to prejedanie menej case. a neznasam so a ne a Dovol, lebo vtedy od rana nieco tlacim do gagora.

mis.

minetka, ako je možné, že sa niekedy preješ a pritom máš takú strašnú podváhu?:( Je to tým, že zvraciaš?:(

mis.

V stredu pôjdem do Ba k odborníčke, zaplatím si tých 400Sk za cestovné, veď takto pokračovať nemôžem....:( Strašne sa to zhoršilo..myslím, že v anorexii bolo všetko jednoduchšie, a k tomu som mala aj kopu energie, aj chuť žiť...a teraz?:(

minetka

A robila som presne,to čo Timka, brala som si dovolenku, iba preto, aby som mohla jesť a vracať...a tiež radšej, ked bola mama preč...ale ona o tom vie, tak ma teraz vždy kontroluje...