Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

minetka, a ty to jedlo aspoň vyzvraciaš a nepriberieš po ňom, lenže vo mne ostáva a priberám....a dnes nemám ani preháňadlá:(...

mis.

minetka, rozmýšľala som, či ísť alebo neísť do práce, lenže to jedlo bolo silnejšie...matka je doma, ale ona nič netuší, proste si len myslí, že mám dovolenku, to je všetko...a ja mám dovolenku len vtedy, keď sa predošlý deň príšerne predávkujem preháňadlami a nemôžem sa ráno ani pohnúť...lenže dnes to bolo vďaka bulimií. Keby to tak vedeli v práci:( ...sice to mám len prax, ale aj tak...:(

mis.

timi, ono to vlastne začalo tým, že som sa ráno zobudila, išla som si umyť vlasy, ale tvár som mala celú napuchnutú...nechcelo to odpuchnúť..pripadala som si tučne...a potom som dostala chuť jesť...tak som si povedala, že si zoberem dovolenku, lebo som jedla aj včera v noci dosť, nechcem ísť takáto ani medzi ľudí:(...Takže som sa ráno dostatočne najedla:(....plačem....hľadám pomoc, lebo sama to nikdy nezvládnem....Nebolo to sice nejaké mega prejedanie, ale dosť normálne raňajky plus desiata určite...:( A nemám doma ani jedno preháňadlo...

minetka

A robila som presne,to čo Timka, brala som si dovolenku, iba preto, aby som mohla jesť a vracať...a tiež radšej, ked bola mama preč...ale ona o tom vie, tak ma teraz vždy kontroluje...

minetka

MNe stále vypadáva net.-((( Lezie mi to na nervy:-)
Timka, možno bude lepšie, ak budeš v práci, aspoň sa nebudeš doma prejedať...Inak, aj moja kolegyňa šla k lekárovi, ale už iba pre lístok, lebo včera ostala doma..
Miši, tiež som mávala také stavy...ale z vlastnej skúsenosti viem, že je lepšie ísť do práce, doma to stále ťahá k jedlu...

timka

mis: to hej, ja som si dovolenky bravala len vtedy, ked mama musela ist do prace, aby som mohla cele doobedie zut a vypluvat, napiect si za plech kolacov a vsetky zlikvidovat, vyvetrat a akoby nic sa doma nestalo. mama sa furt pytala preco si neberiem dovolenku spolu s nou, ja som sa vyhovarala, zeby som musela upratovat s nou. a teraz si berie dovolenku ked je doma, ale aj tak vzdy niekam odide a prave teraz by som potrebovala, aby bola so mnou a strazila ma, lebo mam pokusenie cely den.
misi: a co si sa dnes tolko prejedala. mne ked sa mama casto pytala ci som jedla, povedala som a mala som aj pocit ze som sa prejedla. a pritom som zjedla mozno lyzicku ryze a vypreparovala nejake to vlakno z kurata fuuu a uz som bola prejedena. a ona mi na to povedala, ze tak som nic nejedla a ja som potom vzdy vyletela na plafon.

mis.

Ahojte, babenky. Stalo sa vám niekedy, že ste kvôli jedlu ostali doma? Že ste neišli do práce?...a ráno ste sa začali hneď prejedať?:-(((((((((((

timka

ja uz pijem 3 caj. a je mi o nicom. teraz sa kolegina rozhodla ze jej je zle a isla k lekarovi, takze mozno v pondelok z tej dovol nic nebude ak ju vypise.