Prosím ozvite sa niekto, kto bojujete s týmito ochoreniami. Ďakujem
-------------- Stručný článok na tému Anorexia www.zdravie.sk Komunita PPP ppp.zdravie.sk Poradna www.zdravie.sk
včera som robila na večeru pizzu..to bol teror, nič si z nej nedat..za to dnes som to uzasne dobehla...
to si aj ja stale vravim..od zajtra uz začnem...furt to poseriem..teraz ma tak divne picha v hlave..to vracanie chce hroznu namahu v poslednej dobe..dufam ze mi v tej hlave nepraskne niečo a nezaleje ma krv:(
Arwi, ja od zajtra začínam zdravo jesť a cvičiť...musíme to zvládnuť:(
Arwi, ja viem, že som hlúpa, ale ja vám to vracanie závidím:( Vo mne to všetko ostalo:(
prežrala som sa ako prasa a potom som šla na wc:((( uz fakt nevladzem..budem musiet ist do obchodu a niečo kupit..lebo nezostalo absolutne nič
kimka, ja ešte nežijem sex. životom, takže Ti neviem odpovedať...
Arwi, ja som kvôli jedlu neišla ani do práce, urobila si niečo horšie? Lebo ja som sa aj prejedla:(
A baby neberie ani jedna z vás antikoncepciu? Máte okolo toho niečo zistené? Lebo ono to pri bulímii môže byť dosť riskantné. Nie?
no ani nechcite vediet, čo som zas porobila:((
Mne by pomohlo asi už len kvalitné liečenie...naučiť sa tam pravidelne a normálne jesť a doma to potom už len dodržiavať...samej mi to nikdy nepôjde..
Najčítanejšie články
Krém SPF na tvár: Nezbytná ochrana pokožky pred slnečnými lúčmi
Infúzie vitamínov – rýchla cesta k energii a silnej imunite
Keď oddych nestačí: Prečo sa necítime lepšie ani po víkende
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Aký je váš kolagénový vek?
Fitness na vyššej úrovni: Zlepšenie výkonu a dlhodobého zdravia
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Moderné kuchynské technológie pre zdravý životný štýl