Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Ahoj Timka,urob si teplý čaj, ten ťa rozohreje,ja pijem už druhú šálku dnes:-)
Ja mám toľko roboty, že ani neviem,ako beží čas...
ako sa inak máš?

timka

minet. tak ako pocasie. je mi kosa, ruky skrehnute, hlaci ma nieco v konecniku a nechce to von a to ma znervoznuje a nudim sa, tak ze sa mi zda ze uz je minimalne 5 vecer a este je len tak malo Ani neviem ako vydrzim do 4.

minetka

Ahoj kočky, ja som sa až teraz dostala na net, ked šéf vypadol..toľko roboty od rána,ešte šťastie,že je už piatok..ako sa dnes máte??
Arwee,maily- nemáš za čo:-)

Arweena

moja rodina nie je velka, zratam ju na prstoch oboch ruk:)rieši ma tak akurat mati a babka..citujem babku:"dušinka jedz niečo, uvidiš, zle dopadnes, nebudes mat deti":) mama je trocha brutalnejšia:"hrozne vyzeras, rob so sebou niečo, jedz uz normalne.."ked som u nej, tak si dam normalnu porciu a ani to netuši..najskôr si mysli, ze mam anorexiu. Ved si pamatam, ked som mala asi 17 rokov a išli sme kupit suknu, nemohla som sa do ziadnej natrepat a hnusne mi nadala, aka som tlsta atď. tak teraz nech sa nestazuje

timka

vies o mne za tých 7 rokov ppp kolovali v rodine ako aj v kruhu znamych dodady. ked som ako 30kg lezala na psychiatrii tak si vymyslali. ... najpr to bla rakovina, ze som tak schudla, potom nemame na jedlo, potom som na drogach,.... tak som to radsej vsade roztrubovala, ze mam A a nie som narkomanka. ale neviem ci mi verili, ked som mala od infuziek dopichane ruky. a teraz ked som mala 80 kg a schudla som tak si vsetci myslia, ze som v pohode ze som vela jedla ked som tak pekne a rychlo pribrala (50 kg / 5 mesiacov)ale to nebolo tak, ja som jedlo povacsine vypluvala a priberala som z antidepresiv (pravdepodobne) a teraz ked mi ich takto pre room vysadili, jedla som tak isto (skoro nic) a zacala som chudnut. teraz mam 57 kg +-1kg a este si stale vsetci okrem rodicov si myslia, ze ja som uz normalna.

Arweena

je to mozne timka..najradsej by som tam nesla, ale musim..zas 4 chody a kopec zakuskov..musim na takychto udalostiach vzdy normalne vsetko zjest, aby nepadlo najmensie podozrenie:)a potom sa kazdy čuduje, preco som chuda, ked jem vsetko:)moje "male tajomstvo":((

Arweena

cez vikend bude uz hadam lepsie počasie..aspon podla predpovede..ja pojdem vonku aj ked budu sekery padat, potom aspon neriesim, čo treba zjest:)v sobotu asi budem držat hladovku, ked v nedelu to bude zas neunosne

timka

ja zajtra robitm do obeda, ale potom vidim, ake jedenie - orgie celodenne bez prestania - bude. a ja sprosta som si este aj na ponde. zobrala dovolenku, takze teraz budem 2,5 dna doma. a ked bude takeho na P pocasie ako today, tak ani nohy nevytiahnem z domu. ako sa poznam. a budem depcit