Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

neviem kolko vazi minetka, ale nemoze byt az tak podvyzivena, ked chodi do takej dolezitej prace, kde treba aj nejako normalne vyzerat. ha uz ked som mala 40 kg, chodila som obchádzkami vsade po hradzi alebo ulickach, kde nechodili ludia. najlepsie bolo ked prsalo a mohla som sa zakrit mne vadilo ze som chuda, hanbila som sa za to, ale nechcela som pribrat, lebo z toho som bola na nervy.

mis.

Arwi, si stráááášne ďaleko:) Ináč by som prišla aj hneď, keby si ma nenutila papať!:)...Arwinka, ja to vidím na psychológa:( Skús to aspoň raz, keď sa Ti nebude páčiť, 2x už neprídeš...

Arweena

moja PPP začala az po smrti môjho brata:(( so mna sa stala nenormalna osoba..precitlivena, ktora nevie uz pomaly realne zhodnotit ziadnu situaciu, stale sa niečoho bojim a vo vsetkom vidim len to zle

Arweena

miši tie "prčice" nie su az tak daleko:))daj pokoj s vyplachom zaludka, to mi robili, ked som bola mala a vypila som jar:)) polmetrovu hadicu mi strčili do krku a ja som grcala aj vnutornosti pomaly:(

timka

podla mojho nazoru, po smrti mojej sestry som za polrok vychudla zo 60 na 29 kg, a moja mama stale plakala, ale tym ze sa musela bat o mna, tak trochu sa ten zial za jej dcerou zatlacil dozadu a az potom sa predral na povrch. ja som si dodnes este neuvedomila ze zomrela, lebo som bola uzavreta vo svojom svete ppp a len obcas ma to naozaj chytaju spomienky a vtedy ich radsej potlacam, lebo by som sa zblaznila. zijem (snazimsa) tak akoby ona nebola zila nikdy. je to tak lahsie. je to asi ako ked si pstros strci hlavu do zeme. ale pri ppp pstrosiu metodu robit nemozem, lebo ja este zijem a este by som par x rokov chcela. ale nie s tymito myslienkami.

Arweena

timi ja to vsetko viem, tak isto ako ty...ja vlastne jem iba ked som hladna alebo ked mam chut sa prezrat:)pravidelnost nehrozi