Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Neviem, Arwee, vraj to veľakrát pomáha...mne to pomohlo trošku sa vyrovnať s jednou tregédiou v rodine,vnímať seba aj iných trošku inak...ale pri ppp mám aj tak svoju hlavu:-(
A na obed som mala veľký a hrubý vyprážaný syr,zemiaky,a tatárku, lebo mali na výber iba dve jedlá...a už ma tlačí v žalúdku:-((
Ty ako?Hlava ešte pichá?

Arweena

minetka čo si mala fajne na obedik?ja som zaryty pesimista a myslim ze psychologička moj svetonazor nezmeni:)a ked vravis ze ani v ppp nepomôze /čo si myslim tiez/ tak nemam dôvod

minetka

Ahoj babky, tak som späť z obeda...Timi, práveže ja vyzerám dosť chudo, tiež mi vadia tie pophľady...hlavne v lete, ked všetci vidia moje chudé ramená:-( a sukne takmer nenosím, lebo keby si videla tie špáradlá, čo trčia dole...vždy sa na mňa ľudia tak zdesene pozerajú...nenávidím tie pohľady:-( aj peto chcem pribrať,ale ako si to neviem:-( Lebo isto najporv priberiem do bruška,a to ma desí:-(
Arwee, ani ja somn neverila, že psycholog pomôže...a pravdupovediac, pri ppp ani nepomáha...skôr je to o tej psychike, snažím sa vnímať veci pozitívnejšie,...ale môže mi hovoriť, koľko chce,o tom, že je to moje bruško, že mám byť rada,že ho mám...ked je aké nafknuté, nreudrží ma nič:-( Takže najprv musíš chcieť Ty sama..
Miška, nechci vedieť vracaťť, ak by si s tým začala, vracala by si stále, keždé=jedlo, ver mi...

timka

no dovolenka padla. kolegyna ma diagnozu "nervove vysetrenie" musi zostat tyzden doma. takze sa zas nevyspym, ale aspon sa aj v po neprezerem

Arweena

ja sa skôr bojim antidepresiv, ze by som z nich pribrala..ale je to vlastne zbytočne, aj tak za mna problemy nevyriesia a mozno po vysadeni by to bolo horsie...

timka

arwe: neviem, ja som brala uz tolko druhov antidepres (hadam vsetky co sa na ppp beru) a nikdy som necitila zeby ma nejak ukludnovali. len som bola 3 tyzdne pri zaciatku uzivania spomalena, ako na drogach, a furt sa mi chcelo spat. dokonca som nevladala ani artikulovat, rozpravala som ako ozran nezrozumitelne. ked ma prisiel vterajsie priatel pozriet, tak som medzi dvoma vetami posediacky zaspala a musel odist. mama bola zhrozena, ze ma doniesla na psychiatriu s podvizivou a odvezie si ma este v horsom stave /teda ako debilnu/ lebo som tak vyzerala ako by IQ 50

Arweena

chlapi su sobci..nevydrzia sa dlho trapit..chvilu ich to drzi. Viem, ze aj ten môj to nevydrzi, ved aj preto sa mozno začina menit

timka

mis. aj ja som rozmyslala, ze by som potrebovala aspon na 2-3 tyzdne na taky nabeh a trocha sa vykecat do nemocky. trocha nakopnut, nasmerovat. ale neviem ci by som potom ten rezim dodrziavala aj doma, ved uz 3 krat som po navrate vzdy od 1 dna prestala dodrziavat rezim, dokonca uz cestou domov vo vlaku som nechcela desiatu atd. ale teraz neviem ci je to pre toto forum, alebo pre moj vek, ci pre dostatok informácií, ale mam pocit, ze som silnejsia a dokazala by som to. len potrebujem podporu a ta nikde neni.
keby nie ppp pred 7 rokmi, uz som mohla byt vydata za moju velku lasku. a teraz som sama a len skusam hladat. ale takeho akeho chcem som kvli ppp stratila, vydrzal3,5 s mojimi depresiami a potom uz nevladal.