Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Timka, ani mňa by do Ba už nikto nedostal..presne ako hovoríš....ja som rozmýšľala o Brne, lenže to je na dlhé vybavovanie, keďže to nehradí poisťovňa...ja mám aj české občianstvo, ale problém je, že by som si tam musela dať trvalé bydlisko, aby som mohla dostať českú poisťovňu atď:( Neviem, ak dlho by to trvalo, ale ja už dlho nevydržím:( Fakt nie:(......a ak by si chcela ísť, tak pôjdeš...toto sú len výhovorky..keby si si zlomila otrasne nohu, tiež by sa Ťa nikto nepýtala, či Ťa pustia z práce..alebo si prestav, že by si musela na nejakú vážnu operáciu...toto sú fakt len výhovorky...keby Ti na tom vyliečení tak záležalo, pôjdeš aj cez mrtvoly...

minetka

Arwee, ja sa s tým asi tiež nikdy nevyrovnám...iba na to veľmi nemyslím...ja si tptiž tú tragédiu kladiem za vinu:-(
Timi: ani neviem, či sa mám tešiť,alebo nie...tie isté pocity pri sexe mám aj ja:-(( Tiež to bolí,a ťažko to ide...a tiež to robím iba kvôli priateľovi,jeho trápi,že ma to bolí,takže si to neužívame ani jeden...ale aspoň viem,že nie som frigidná, že je to asi kvôli ppp...ked mu to teraz pvoiem, hned do mňa bude tlačiť jedlo:-))))))
A moja pôvodná váha bola 52kg, ale to až po prekonaní anorexie, predtým cca 5´5,ale to si presne nepamätám, vtedy so msa nevážila...ale na strednej,ked som začala trošku chudnúť/ale v rámci normy/, som mala viac...a tiež som mala super metabolizmus, každú chvíľu som jedla,a nepriberala...neviem,rpečo mi muselo preskočiť:-(

timka

alebo by som sa mala k niekomu normalnemu na tyzden nastahovat a zit s nimi. Ked boli vyvoleny, chcela som sa tam prihlasit, ze sa tam naucim jest s norm. ludmi. ale bola by to hovadina. mozno si dam inzerat ze hladam ubytovanie a stravu na 1 tyzden a zoberem si dovolenku na par dni.

timka

mis. ja som len rozmyslala, ale bohuzial, nemozem z roboty odist, ide stavebnícka sezona a je tu naval.
s 29 kg som bola v nitre na obycajnej psychiatrii a chodila tam za mnou detska psychiatricka Dr. Konyiarova. ona bola asi jedina z toho tucta psycholekarov, co mi vedela aspon trocha prehovorit do duse.
ja by som brala aj taky nejaky denny stacionar. a keby som uz sla tak jedine do Pz alebo potom mimo rep. lebo do blavy ma uz nikto nedostane. je to tam male stiesnene a psychicky bezvyznamne.

minetka

Neviem, Arwee, vraj to veľakrát pomáha...mne to pomohlo trošku sa vyrovnať s jednou tregédiou v rodine,vnímať seba aj iných trošku inak...ale pri ppp mám aj tak svoju hlavu:-(
A na obed som mala veľký a hrubý vyprážaný syr,zemiaky,a tatárku, lebo mali na výber iba dve jedlá...a už ma tlačí v žalúdku:-((
Ty ako?Hlava ešte pichá?

Arweena

no ja sa s tou tragediou nevyrovnam nikdy, minetka...s tym sa neda vyrovnat. a to ze čas lieči vsetky rany na mna akosi neplati:(
to do večera stravis, neboj!syr som nemala ani nepamatam..uz ani neviem, ako chuti...
hlava trocha prestala..normalne som mala taky pocit, ze mi tam uz uz niečo musi prasknut..možno sa mi spravi nejaka zrazenina a bude klud. Nevazim si seba za to čo robim, za to o čom premyslam...som hrozna!

timka

minet: osobna otazka ak nechces neodpovedaj. ked si taka chuda, funguje sex? lebo mna ked som mala 4.. kg tak ma to sakra bolelo a myslela som si ze som frigidna, lebo som sex neznasala a trpela pri nom. robila som to len kvoli partnerovi, lebo som sa bala ze ho stratim. a jeho tlacili pritom moje kosti, takze tiez to pre neho asi nebolo super zazitky.
iank minet: kolko bola tvoja povodna vaha, ked si zacinala blbnut s ppp. ja ani neviem preco som zacinala s dietami. mala som extra rýchly nadnormu metabolizmus, vaha bola tiez v poho, stacilo by cvicit. a ja sprosta som to dotiahla az sem. za tyzden by som mohla zlozit doktorat z dietetiky.

mis.

Timi, pozerám na nete nejaké liečenia, ale nič na PPP okrem Ba a Pk nie je:( Len na iné dg. Ja neviem, kam by sme išli...ale tiež si myslím, že teraz by to mohlo vyjsť, keďže som spadla z A do B a B nechcem určite!!!!!!! Skôr by som povedala, že teraz je to už len krôčik k samovražde:(...ten strach z každého pribratého kila je príšerný:(..a tie "nutkania" jesť ma privádzajú do takých psych. stavo, že až:(