Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

miška, ja tiež tak chodievam, ale kupujem blbosti niekedy aj za 300sk..a je mi jedno,čo si o mne myslia predavačky, ked chodím tak často a stále kupujem kvantá sladkostí...

mis.

A predtým som mala ešte makový koláčik, a celozrný Kroisant (neviem, ako sa to píše), to mi kúpila zas mamka...na obed som mala zemiakový prívarok...tak strašne ma bolí brucho....a narozdiel od vás mne to ostalo v bruchu:( Žiadne vracanie:(....Dnes som nepila zatiaľ ani glg vody, lebo by som asi praskla:(

mis.

Arwi, ja som dnes bola v obchode- kúpiť si niečo na prejedanie, kúpila som si 50g bebe dobré ráno, 30g čokoládku...do obchodu som išla neučesaná, nenamalovaná, v teplákoch a bolo mi to jedno, len nech mám to jedlo!:(((((

minetka

Tak mi dnes blbne net :-(((((
Arwee: Musíme sa nejako zabaviť,nie?? A aspoň sa Miška niečomu priučí...:-))))

Arweena

bohuzial miška ja nemam so ziadnou liečbou skusenost..ale aj mna by to zaujimalo...idem sa skraslit a idem do obchodu asi

mis.

Je mi nanič z toho, že som dnes ostala doma, že ma to jedlo tak ovládlo:(..babky, neviete náhodou, ako sa ambulantne lieči bulímia?

mis.

Arwi, hej, Pezinku....ale to fakt na Slovensku už nič iné nie je?:-(((((( Treba napísať na Ministerstvo Zdravotníctva a opýtať sa tam:-))