Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

misi : viem si predstavit ake si ty prasa také, ktoré by niktona bitunku nekupil, lebo za kosti a kozu nechcu ludia platit. ty sa mozno nevidis, ale neexistuje za pri takej vahe a vyske si prasa. mas iné oko na seba a ine na ostatnych, je to akoby si iné baby videla cez zmensovacie sklo a seba cez lupu.

Arweena

miška ty nemôzes byt tučna. je to len tvoj pocit..kolko vlasnte vazis a merias?ja mam sice bulimiu, ale este si uvedomujem, ze nie som tučna

timka

ale miska ved to si ani vela nezjedla, pre normalneho zdravo zmyslajuce cloveka to je ok. moja kolegyna zahajila rano 2 horalkami a o 8 jedla rezen so zemiakovym salatom. aj ked som bola v nemoc. v NR cudovala som sa kamoske z izby (ona mala depky) ze si pred ranajkami dala banan, po ranajkach horalku, a ked jej doniesli z domu nieco, tak to bez rozmyslania zjedla a potom aj normalne vecerala. ja ked mi mama v sobotu doniesla pagace, tak som trucovala ze bud pagace alebo veceru, ale vsetko nemozem, lebo priberiem a pritom som amal 30 kg.

mis.

minetka, vieš čo si myslia? Tá je tak chudá, kde jej tie sladkosti idú?:-)) To na mňa si povedia, že som jak prasa:(, že mi také netreba:(

Arweena

ako dobre ze prsi, aspon sa schovam pod dazdnikom:( mam zo seba v poslednej dobe komplexy, nedokazem nenamalovana ani vyliezt z domu...som hrozna..
miši aj ja si niečo fajne kupim, mam uchylku na taku malu nugatovu čokoladku od Figara:)