Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Dee, keď som mala 18, bola som tam týždeň, ale podpísala som reverz, čakala ma matura, ja som tam bola asi 2 mesiace pred ňou, chcela som ísť naspäť do školy...potom som tam bola 2mesiace cez leto, lenže to ma vyhodili sami, pretože som porušila režim, prepašovala som si tam tbl. na spanie, keď som bola na víkendovej priepustke, a jeden večer som ich užila...to ma dali na 2dni na uzavreté, kde som myslela, že skapem, furt som plakala, nenávidela som ich, skočiť z okna sa nedalo, lebo na uzavretom sú všade mreže a k tomu som bola aj na JISke, pretože som mala v sebe tie lieky, merali mi furt tlak...a naposledy som tam bola toto leto s anorexiou, vydržala som tam zas len týždeň, podpísala som reverz...chcela som sa liečiť, ale A bola silnejšia...a teraz som sa ani nenazdala a mám B...Takže myslím, že Pezinku už bolo dosť..

Arweena

najhoršie je asi to ďobanie pri priprave jedla..to ani nie je prehlad, kolko toho vlastne zjes...ked ja neviem odolat

timka

arwi: ja tiez polku zozeriem a pritom to ani nevnimam akoby som jedla. a som hladna este viac.

mis: ja sa snazim dbat o to (no terz asi 2 tyzdne ani nie) ze si vecer zratam, kolko som zjedla B? T. S. a ked je tych tukov malo, tak ma to stve, lebo ak nedostane telo minimum to 35%, tak uklada zo vsetkeho aj zo zeleniny do tukov. jem nizkotucne jogurty, ale dam si jadierka a oriesky. dam si aj salamu aj rezen. bohuzial, zachvaty sú zachvaty a ja normalen nezvyknem jest, len ked ho mam a to ho mam furt

timka

bili: no ako. ja na tvojom mieste keby som este nemala ppp by som sem asi nechodila, aby som sa tu nepriucila sprostostiam.
ale ak tu chces byt prosim, ja ti len rada odpisem. ale nie rady..

mis.

Timka, ja som robila to isté:(...teraz ale nejem vôbec smažené veci, a keď potrebujem dať niečo na panvicu, tak si to urobím na tej, kde sa nedáva tuk...ale ja aj tak teplé jedlá nejedávam...Ale potom nechápem jedno...staráme sa o to, aby sme neprijali ani gram tuku, ale príde "záchvat jedenia" a vtedy pojem naraz aj 2 keksy!!!!

timka

jedno je ale iste. po hlave by som si uz skakat nedala. ked som bola v blave rozpravali sa so mnou ako s 12rocnym deckom. milatenko toto, mojenko toto musis, nesmies,...
ziadne take. som dospela dokonca aj mozno starsia ako niektore sestricky tam, takze by som si nedala rozkazovat (okrem jedla samozrejme)