Bulímia,anorexia

timka

misi: vsak prave, ked jeme normalne jedla, tak si mozog povie, ze sme jedli, ale ak sa prepchame dietnymi pi-- telo si mysli, vsak to je dietne to mozeme bez obmedzenia a pyta potom stale viac a viac. a ver mi ty si sa dne s len normalen najedla.

minetka

Už som aj ja späť :-)
Joj, Arwee, tiež by som si dala nugátik:-) Ale je zaujímavé, že ked jem normálne,nemám až takú chuť na sladkosti...iba na také maličké..ako nugát.-))) A ešte mám rada takú ľanovú tyčinku z Jednoty,ale majú ju aj inde,ale nie všade, je to Fitbela...mňam:-)
Ahojky Iris:-)
Ahoj Billi:-) Ten pokec je dobrý nápad, tam sme asi všetky zaregistrované:-))) ako sa máš?

Dee

miska, ja som v pezinku stravila 7 tyzdnov a videla som tam baby s A aj s B, ktore to vydrzali, pretoze naozaj chceli a niektore tam tiez neboli prvy krat. Ide o to, ze A a B je len dosledok niecoho ineho a to nieco treba v prvom rade riesit a ty to vies, kedze zhanas psychologicku. Skus to znova, myslim si, ze na SR maju najlepsi pristup k ppp prave v Pezinku.

mis.

Babky, viete čo je ale u mňa také asi lepšie? Že keď sa prejem ráno, dovtedy než idem spať nemám hlad, ale keď jem dietne, len zeleninu, ovocie, tak mám večer chuť jesť a jesť...