Bulímia,anorexia

timka

citala som ze ked sa chces dostat z ppp, nemala by si si zo zaciatku sama pripravovat jedlo, mali by ti ho iny naservírovat aj vybrat druh. a pritom som niekdy v telke videla, ze nemci ucia A varit, chlapik co tam bol sa bal si naliat lyzicku oleja na plech.
kedysi ked maam robila vyprazany karfiol, ja som ho tak susila v pap.vreckovke tolko mackala z neho vsiaknuty tuk, ze z toho bola nakoniec nechutna placka. a potom som zjedla svoj grc a este som si dala aj z ich. vzdy ked mi varuili dietne a sebe normalne, tak som zjedla svoje a zjedla som aj z ich a potom som sa vlastne 2 x najedla. tak teraz uz radsej mamu nenutim varit na pare a tak.

mis.

Timka, ja keby som vedela, že mi to liečenie pomôže, tak si na to aj požičiam, hlavne, nech som z toho vonku! Ja tú možnosť mám- dostať sa tam, len ako som písala, je to moc koplikované...ale je plus to, že mám české občianstvo...

timka

veris mne alebo inym. ja som nemohla hrat ani pinpong. zato ma nestrazili cely den, ale bola som zavreta na oddeleni, mohla som chodit po izbach robit co chcem, ale chodili ma kontrolovat ci necvicim a tak, ale v PZ je to urcite lepsie.

timka

vidis miska, si plna a nie si hladna. budes az za par hodin a vtedy sa zas normalne najedz. a tpotom to pojde stale lahsie. ja ked si jeden den uberiem a druhy den si dam porciu ako ten predpredchazajúci tak uz potom mam vycitky prejedenia, hoci som zjedla tolko kolko som zvykla. ale to jedno ubratie ma hned pomyli. a funguje to aj naopak.