Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

Billuš prečo by ta mali na pokeci povazovat za blazna?ked nemas PPP, tak na čo sem chodis?chces sa tu niečo naučit, čo by si mohla neskôr milionkrat lutovat?

billušinka

minetka: no neva sak som si aj myslela to sem vycapit ale ak by daco ja som Princess102 :-) ale ten profil to nevsimaj:)puberta...

Dee

skus napisat dr krasulovej, urcite ju poznas z pezinku. Mozno lieci aj ambulantne, ze by si chodila raz za tyzden k nej. Mne sa zdala byt dost dobra, teda mne pomohla s depkami a ma s liecbou ppp skusenosti. Ona je tu dostupna v poradni

billušinka

minetka: vyhanaju ma s tadeto:) ale ja sa nedam a ehmm..ja chodim aj na pokec:-) aky mas nick?
Arweena: a tam ma povazuju za blazna:)

minetka

Timka, je to asi pravda, ale u mňa to nefunguje...ja skôr zjem kalorické jedlo v malom množstev,ale nejakú zeleninu, mne z ovocia a zeleniy tak nafúkne brucho...

mis.

Dee, máš pravdu, ja som vtedy nechcela, chcela som byť sice zdravá, ale aj štíhla..ale teraz som tam prišla už s tým, že viem príčinu, viem, prečo to všetko TERAZ robím, že to už nie je len o tom chcení byť štíhla...a vidíš, aj tak som odtiaľ doslova "utiekla", lebo som sa bála zodpovednosti- čo ak budem predsa len zdravá? Bála som sa, že ma vyliečia, hoci som to chcela, ale.....nedá sa to popísať....a teraz by som išla asi aj cez mrtvoly, len nech je po PPP...Hľadám si teraz psychologickú pomoc...keďže iné liečienie tu už nie je, a Ba je slabá. Blava pomôže tak dievčatám, ktoré majú tých 11-14r, keď to nie je také rozbehnuté...